2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Belföld

Belföld

Lángos itthon és a világ körül

Lángos itthon és a világ körülA lángosra sokszor tekintünk hungarikumként. A magyarok többségének egy Balaton parti nyaralás vagy éppen egy nyüzsgő piac is szinte elképzelhetetlen a sajtos-tejfölös, kelt tésztás finomság nélkül.

Bővebben...

Miss Balaton 16 döntőse

Miss Balaton 16 döntőseHárom személyes casting után választották ki a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányait, akik augusztus 6-án este Balatonfüreden szállnak majd versenybe a Balaton királynője címért.

Bővebben...

Háromcsillagos füredi strandok

Háromcsillagos füredi strandok Idén is osztályozta, minősítette a balatoni strandokat a Balatoni Szövetség. A legjobb strand különdíját a vonyarcvashegyi Lídó strand nyerte el.

Bővebben...

Balatoni lányé az álomállás

Balatoni lányé az álomállás Deli Kittié a Magyar Turizmus Ügynökség állása. A Magyar Turisztikai Ügynökség és az itthon.hu hirdette meg az állást, felhívásuk szerint a szerencsés kiválasztottnak,

Bővebben...

Nagyon tiszta a Balaton vize

Nagyon tiszta a Balaton vizeNagyon tiszta a Balaton vize - állapította meg a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Ökológiai Kutatóközpontja. A Balatoni Limnológiai Intézet tájékoztatása szerint a vízben messze a határérték alatt van az algakoncentráció.

Bővebben...

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályánKigyulladt egy turistákat szállító autóbusz az M7-es autópálya 115-ös kilométerszelvényben, Balatonendrédnél vasárnap reggel.

Bővebben...

A Szentkirályi Dubaiban is sikeres

A Szentkirályi Dubaiban is sikeresA Zenith International – a világ vezető élelmiszer- és italgyártóit kiszolgáló tanácsadó cég – legfrissebb jelentése kimutatja, hogy a prémium vizek globális értékesítése évről-évre növekszik: világszinten 2013-ra 3,6%-kal nőtt az előző évhez képest, de Kínában például 2010 óta megduplázódott a prémium vízfogyasztás.

Bővebben...

Balaton Best Card az északi part hét településén

Balaton Best Card az északi part hét településénSok turista még a pihenésre szánt nyaralást is végigrohanja, hogy minél több helyen, minél több élményt szerezzen, de ezeket valójában nincs ideje igazán átélni.

Bővebben...

Balatonfüred májusi programja - frissítve

BalatonfüredAz alábbi programokkal várják az odalátogatókat májusban Balatonfüreden.
Bővebben...

1. oldal / 11

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>