2020. Január 29., Szerda

Útvonal: Belföld És a többi... A melegfront érkezése, meghozhatja a tavaszt

A melegfront érkezése, meghozhatja a tavaszt

FrontSajnos rossz hírrel szolgálhatunk a front érzékenyek számára, mert hírtelen felmelegedés érkezik hazánk területére. A kemény mínuszokból hírtelen a pluszokba csapunk át, amit az emberi szervezet nagyon rosszul visel és főleg azok, akik kimondottan frontérzékenyek.

Szombatra akár itt is lehet a tavasz. Péntekre már plusz 10 fokot is mérhetnek a hőmérők higanyszálai. A hőmérsékletemelkedés sajnos kedvez a felső légúti megbetegedéseknek, mely torokfájással, orrfolyással és rossz közérzettel jár. Az influenzajárvány így is gyorsan emelkedik, szinte az egész országban megtalálható, ugyanis a magas páratartalom és a hőmérséklet emelkedése kedvezően hat a vírusok, és baktériumok terjedésére.

A melegfront érkezésekor erős fejfájás illetve szédülés várható. Az orvosok javaslatára sok folyadékot kell fogyasztani, de kerülni kell az édes folyadékokat, mert azok rossz hatással vannak az emberi szervezetre. Inkább a vitamin dús italokat részesítsük előnybe, és táplálkozzunk egészségesen, így talán el tudjuk kerülni a vírusokat, illetve könnyebben le tudjuk győzni.

Címkék: egészség | fogyókúra | időjárás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>