2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Belföld És a többi...

És a többi...

Miss Balaton 16 döntőse

Miss Balaton 16 döntőseHárom személyes casting után választották ki a Miss Balaton by Cosmopolitan legszebb lányait, akik augusztus 6-án este Balatonfüreden szállnak majd versenybe a Balaton királynője címért.

Bővebben...

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályánKigyulladt egy turistákat szállító autóbusz az M7-es autópálya 115-ös kilométerszelvényben, Balatonendrédnél vasárnap reggel.

Bővebben...

Újra nyit a füredi piac

Füredi PiacA vásárcsarnoki tér idén is várja a termelőket, piacozókat, kirakodni vágyó árusokat. Szombaton reggel újra hangos lesz a piactér, megérkeznek a bioélelmiszert, bort, pecsenyét, használtcikkeket is áruló vásározók. A szombati napot a szervezők azért választották, mert úgy vélik, hogy ezen a napon sokkal többen látogatnak ki a piacra, s nagyobb lesz az érdeklődés és a forgalom.
Bővebben...

Lesz-e urnatemető Balatonfűzfőn?

UrnatemetőSzerda este parázs vita folyt a fűzfői művelődési házban az urnatemető létrehozása ellen. Az ott megjelent lakosok nem hagyták, hogy a Szécsi Ferenc plébános levezesse gondolatát arról, hogy valamikor régen milyen hagyományok, szokások voltak a halottak elbúcsúztatásával kapcsolatban.
Bővebben...

Hattyúkat gyűrűztek a Balatonnál

BalatonA kétnapos Hattyú Road Show keretében tizenegy helyszínen összesen 59 hattyút gyűrűztek meg a Balaton körül augusztus 8-án és 9-én.
Bővebben...

Ezer Lámpás Éjszakája: Világító lufik az égen

EzerlámpásMár csak két nap és jön az Ezer Lámpás Éjszakája az eltűnt gyermekek világnapja. Ezt a társadalmi célú eseményt 2012. május 25-n rendezik meg, az eltűnt gyermekekért. A rendezvény főszervezője Kárász Róbert lesz.
Bővebben...

Viharos szél tombol a Balatonon

Tombol a szélA Balaton területén továbbra is viharos szél tombol, ezért az ország nagy részén első, vagy másodfokú viharjelzést rendeltek el. A Balaton és a Dunántúli-középhegység térségében délelőtt előfordulhat 90 km/h körüli lökés is. Javulás holnaptól várható. Kevesebb felhő, több napsütés várható.
Bővebben...

Balatonvilágos Somogy megyéhez fog tartozni

BalatonvilágosEz év január 29-én népszavazást tartottak Balatonvilágoson, azért hogy a település megyét váltson. Az akkori szavazás érvénytelen lett, mert a részvétel nem érte el a szükséges 50 százalékot. Ennek ellenére Balatonvilágos folytatta a törvény által engedélyezet megyeváltás folyamatát.
Bővebben...

A Föld Órája: Mozgalom a Földért

Föld órájaEbben az évben immáron hatodik alkalommal rendezik meg az egyik legnagyobb környezetvédelmi esemény, a Föld Óráját. Minden év márciusának utolsó szombatján a megrendezésre kerülő nemzetközi eseménnyel, arra kérik a háztartásokat és a vállalkozásokat, hogy egy órára kapcsolják ki a lámpáikat és az elektromos berendezéseiket.
Bővebben...

1. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>