2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Belföld És a többi... Ezer Lámpás Éjszakája: Világító lufik az égen

Ezer Lámpás Éjszakája: Világító lufik az égen

EzerlámpásMár csak két nap és jön az Ezer Lámpás Éjszakája az eltűnt gyermekek világnapja. Ezt a társadalmi célú eseményt 2012. május 25-n rendezik meg, az eltűnt gyermekekért. A rendezvény főszervezője Kárász Róbert lesz.

Ebben az évben a Budapesti helyszín mellett öt nagy vidéki város is képviselteti magát, - Győr, Kecskemét, Pécs, Székesfehérvár és Veszprém. Ezeken a helyeken különböző koncertek, programok várják a látogatókat. E nemes cél érdekében a zenevilág is megmozdult,- 50 énekes, zenész, és zenekar vállalta, hogy támogatja az eltűnt gyermekek felkutatását. A közismert művészek: Tóth Vera, Király Viktor, Kökény Attila, Jamie Winchester, a Back II Black, Gáspár Laci, Korda György és Balázs Klári, SP, Fluor Tomi, Szekeres Adrien, Csézy, a Fivérek és még sokan mások. 2012. május 25-n pénteken rendezik meg ezt a társadalmi célú eseményt. Tavaly május 25-n közel 3 ezren vettek részt a rendezvényen,- a rendezők az idei évben még több látogatóra számítanak.
Engedj fel egy világító lufit az égre!  www.ezerlampasejszakaja.hu Telefon/Fax +36-1-201-0713

Címkék: Budapest | lampion

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>