2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Belföld És a többi... Hó okozta káosz Európa repterein

Hó okozta káosz Európa repterein

HóviharA kemény tél és nagy havazás miatt több ezer utas töltötte az éjszakát, nagyvárosok termináljaiban. Járatkimaradás miatt nem szálltak fel a gépek egészen addig, amíg meg nem tisztították a kifutópályákat.  A rendkívüli időjárás még a vonat közlekedésben is gondot okozott.

Budapesten is töröltek pár járatot, ennek ellenére a reptér normális üzemben működött.  A nagy havazás miatt Európa több forgalmas reptere, szintén nem fogadott gépeket,  ezek között szerepelt a londoni Heathrow, a párizsi Charles de Gaulle kikötők.  A kemény tél még Észak-Afrikát sem kerülte el annak ellenére, hogy az ilyen időjárás a kontinensre nem igazán jellemző.

Tegnap délelőttig, összesen négyszázkilencven járatot töröltek a frankfurti reptéren. A nagy mennyiségű csapadék miatt az elmúlt két napban több száz utas a frankfurti reptéren töltötte az éjszakát.

A délelőtti hírek szerint Budapesten a ferihegyi reptér újra normális üzemben működik, miután megtisztították a kifutópályákat.  Persze vannak még járatok, melyeket más országok nem tudtak indítani, illetve a Malév által indított gépeket nem tudták fogadni. Törölni kellett a dublini gépet és British Airways két járata sem érkezett meg.

Címkék: hófúvás | időjárás | tél

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>