2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Belföld És a többi... Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályán

Kiégett egy autóbusz az M7-es autópályánKigyulladt egy turistákat szállító autóbusz az M7-es autópálya 115-ös kilométerszelvényben, Balatonendrédnél vasárnap reggel.

Minden utas és a vezető is épségben elhagyta az égő autóbuszt. Az oltási munkálatokhoz a siófoki hivatásos tűzoltók két gépjárműfecskendővel és egy vízszállítóval vonultak. A tűzoltók kiérkezésekor a jármű teljes terjedelmében égett, a rendkívüli hőterheléstől pedig megolvadt a sztráda aszfaltja is. Az egységek három habosított vízsugárral fékezték meg a lángokat. A műszaki mentéshez Székesfehérvárról érkezett tűzoltó daru a tűzeset helyszínére.

A kiégett járművet üzemeltető társaság mentesítő autóbuszt küldött az utasokért, akik tovább utazhattak úti céljuk felé. A tűz keletkezési körülményeinek tisztázására a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vizsgálatot indított.

Fotók: Siófoki Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>