2020. Április 5., Vasárnap

Útvonal: Belföld És a többi... Magyar Mikulás Nagykarácsonyban

Magyar Mikulás Nagykarácsonyban

NagykarácsonyMint minden évben, a Mikulás Nagykarácsonyban idén is nagy szeretettel várja kedves vendégeit. A nagykarácsonyi Mikulás háza októbertől egészen januárig nyitva áll. A Mikulás a látogatóktól csupán annyit kér, hogy minél több szeretetet hozzanak a házába.

A Mikulás háza sok-sok érdekességgel várja a látogatókat. Azok, akik ellátogatnak a Mikuláshoz, azok megcsodálhatják a csoda kutat, a játszóházat. A játszóházban a gyerekeket Mikulásfalvi mesejátékokat nézhetnek meg, de aki akarja, megkóstolhatja az Karácsonyi Kakaót is. Az udvaron a gyerekek megnézhetik a Csillagjáró Szánt, és a szánhúzó szarvasokat. A Nagykarácsonyi Mikulás története 1995-ben kezdődött és az óta, a népszerűsége egyre jobban nő. Évről évre többen és többen látogatnak el a Magyar Mikuláshoz.

Azok, akik jövőre levelet szeretnének küldeni a Mikulásnak, azok erre a címre küldjék: Mikulás, 2425 Nagykarácsony

Ho-ho-hó…. Megjött a Mikulás!

Címkék: karácsony | Mikulás | ünnep

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>