2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Belföld És a többi... Őrült hőség várható!

Őrült hőség várható!

HőségriadóKeddtől igen forró levegő áramlik hazánkba, ezért kedden 0 órától éjfélig másodfokú, szerdán 0 órától péntek éjfélig harmadfokú hőségriasztást rendeltek el az országban. A forróság várhatóan pénteken tetőzik, amikor is 38-39 fokot is elérheti a hőmérő higanyszála.

A hőhullám vége még nem látható, ezért az sincs kizárva, hogy a riasztást meghosszabbítják. A helyzetet az is nehezíti, hogy sokak számára már befejeződött a szabadság, és a munkahelyükre visszatérve egy egészen más életritmusban kell alkalmazkodni a nagy meleghez. Sajnos nemcsak nappal lesz meleg, hanem éjszaka is, mert még hajnalban sem fog igazán lehűlni a levegő, - a hőmérő még 16-20 fokot is mutathat. A nagy meleg miatt fontos, hogy gondoskodjunk a megfelelő vízmennyiség beviteléről.

A meleg következtében az UV sugárzás is erős lesz, ezért délelőtt tizenegy és délután három óra között lehetőleg ne legyünk a napon.

Címkék: időjárás | meleg | riasztás

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>