2020. Április 4., Szombat

Útvonal: Belföld És a többi... Tűzijáték vásárlás 2010

Tűzijáték vásárlás 2010

TüzijátékA szilveszteri tűzijáték vásárlása December 28-tól megkezdődik, és ez hivatalosan is engedélyezett lesz. A vásárlási lehetőség három napon áttart, az arra kijelölt helyeken, illetve nagyobb áruházaknál, parkolókban, de a felhasználása csak tizenkét órán keresztül lehetséges.

Pontosabban 2010. december 31-én hat óra és másnap reggel hat óra között.

A fel nem használt terméket öt napon belül kötelesek, valamelyik forgalmazónál visszaadni. Igazán sajnálatos, hogy az elmúlt években igen kevesen éltek ezzel a lehetőséggel, szinte nem is volt rá példa. Természetesen a petárdázás idén is tilos, ennek ellenére több tízezret foglaltak le különböző helyeken. Jó tudni, hogy akit petárdázáson kapnak, az akár 100 ezer forint pénzbírságot is kaphat. Tavaly a rendőrség aratott, mert több mint négymillió forint büntetést szabott ki.

Ezek a veszélyes robbanószerek súlyos balesetet okozhatnak, amire sajnos az elmúlt években igen gyakran volt példa.  Az Országos Mentőszolgálat elmondása alapján, az év végi szolgálatuk igen mozgalmas, de minden évben szeretnék remélni, hogy kevesebb baleset fordul elő, de sajnos az elmúlt évek statisztikája nem ezt mutatja, ezért megerősített készültséggel várják az év utolsó napját, a szilvesztert.

Címkék: tűzijáték | ünnep

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>