2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Belföld És a többi... Újra nyit a füredi piac

Újra nyit a füredi piac

Füredi PiacA vásárcsarnoki tér idén is várja a termelőket, piacozókat, kirakodni vágyó árusokat. Szombaton reggel újra hangos lesz a piactér, megérkeznek a bioélelmiszert, bort, pecsenyét, használtcikkeket is áruló vásározók. A szombati napot a szervezők azért választották, mert úgy vélik, hogy ezen a napon sokkal többen látogatnak ki a piacra, s nagyobb lesz az érdeklődés és a forgalom.

  A piactér új kőasztalokkal, pavilonokkal megújulva és sokkal nagyon területtel várják a minőségi és még jónak mondható portékákat árulókat. A cél most is az, hogy minél több minőségi áru találjon gazdára, és az, aki a piacra kilátogat jó pecsenyét, étket és innivalót is találjon. A körülmények kulturáltak, és hely is akad bőven!

Címkék: Balatonfüred | piac

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>