2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Belföld Gazdaság A Szentkirályi Dubaiban is sikeres

A Szentkirályi Dubaiban is sikeres

A Szentkirályi Dubaiban is sikeresA Zenith International – a világ vezető élelmiszer- és italgyártóit kiszolgáló tanácsadó cég – legfrissebb jelentése kimutatja, hogy a prémium vizek globális értékesítése évről-évre növekszik: világszinten 2013-ra 3,6%-kal nőtt az előző évhez képest, de Kínában például 2010 óta megduplázódott a prémium vízfogyasztás.

A szervezet előrejelzése szerint globálisan a mostani éves 10,5 milliárd liter várhatóan 2018-ra 12,7 milliárdra fog nőni.

Többek között erről is szó esett a Dubaiban megrendezett Prémium Palackozott Vizek Világkongresszusán, amelyet a Zenith International szervezett.

A december 8-9. között zajlott eseményen a világ prémium ásványvíz márkatulajdonosai között a Szentkirályi Ásványvíz Kft. is képviseltette magát, ahol a résztvevők feltérképezték a közel-keleti prémium ásványvíz piac jellegzetességeit – beleértve az általános és speciális fogyasztói szokásokat, a szabályozói hátteret, a jogi- és gazdasági környezetet. Az ásványvíz cégek képviselői tapasztalatainak megosztása mellett sor került víz-sommelier által szervezett kóstoltatásra, de a szakemberek a kiemelt és szuper prémium ügyfelek megszólításának technikáiba is betekintést adtak.

Az Egyesült Arab Emirátus Carrefour óriáslánc boltjaiban – egy éves előkészítést követően – idén novembertől kaphatók a Szentkirályi ásványvízből készült gyermekpezsgők és jövőre további három üzletlánc veszi fel a kínálatába az Emirátusok területén. A szigorú minőségellenőrzésen átesett eper, szőlő és alma ízű gyermekpezsgők bevizsgálásai kiváló eredménnyel zárultak, így azok forgalomba kerülhettek a világ egyik legigényesebb piacán.
A Szentkirályi mentes ásványvíz forgalmazásról jelenleg is folynak még tárgyalások, az előzetes üzleti egyeztetések szerint a Szentkirályi ásványvíz 2015 márciusától lesz kapható Dubaiban.

Címkék: víz

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>