2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Címlap

Gazdaság

Lámpás csomópont épül Tobrukban

Közlekedési lámpaBalatonfűzfő is indulni kíván azon a pályázaton, melyet a Közlekedés Fejlesztési Koordinációs Központ írt ki, a balesetveszélyes, csomópontok átépítésének finanszírozására, jelen esetben a tobruki kereszteződés átépítésére. Nyáron a meg növekedett idegenforgalom miatt, szinte lehetetlenné teszi az ott lakó autósok balra való kikanyarodását. A meg növekedett közlekedés miatt, már régóta aktuális lett volna a közlekedés átalakítása.
Bővebben...

Februártól a BKV megállók füstmentesek lesznek

BuszmegállóFebruártól újabb rendelet lép érvénybe a dohányzás megszigorításával kapcsolatba, mivel a Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén elfogadták Tarlós István főpolgármester javaslatát. Nem is olyan rég a játszótereken illetve az aluljárókba tiltották meg a dohányzást. Nem lehet majd rágyújtani a villamos, autóbusz, trolibusz, fogaskerekű, sikló, libegő és a HÉV megállóiban.
Bővebben...

Változnia kell a balatoni szolgáltatásoknak

Változnia kell a balatoni szolgáltatásoknakA Balaton partjára látogató turisták igényeit már nem elégíti ki maradéktalanul a strand nyújtotta lehetőségek. Sajnos jogos a turisták által általánosan levont következtetés mi szerint rossz idő esetén és szezonon kívül, a „Magyar tenger” partján nincs kikapcsolódási lehetőség.
Bővebben...

Balatoni telkeket ajándékoznának az iszapkárosultaknak

BalatonTelket adna ajándékba a vörösiszap károsultjainak Ordacsehi. Az észak-somogyi község az ifjúsági lakásépítő akcióban üresen maradt, új lakásokat hasznosítaná jótékony célokat is szolgálva. A településen öt éve épültek meg az első ifjúsági lakások azért, hogy fiatalokat csábítsanak az öregedő községbe.
Bővebben...

Webteszt: Zamárdi és Lelle internetes oldala a legszebb

Webteszt: Zamárdi és Lelle internetes oldala a legszebb Egymillió forintos többlettámogatást szavazott meg a múlt héten a fonyódi közgyűlés a helyi újságot, televíziót és a város honlapját üzemeltető kft.-nek. Hidvégi József polgármester szerint rengeteget tett a település növekvő népszerűségéért, többek között a városportál naprakész működtetésével, mellyel élen járnak a megyében.
Bővebben...

6. oldal / 7

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>