2019. December 13., Péntek

Útvonal: Belföld Turizmus Aki szereti a Balatont, az Pünkösd vasárnapján „ölelje” át!

Aki szereti a Balatont, az Pünkösd vasárnapján „ölelje” át!

BalatonNépszerűsítő akció a Balatonért. A szegedi Balatonikum Egyesület Karnyújtásnyi Balaton címmel, népszerűsítő akciót szervez. Ahhoz, hogy Pünkösd vasárnapján ez megvalósulhasson, 250 ezer emberre lenne szükség. Ezzel a programmal világrekordot szeretnének felállítani,- mellyel azt szeretnék tudatni, hogy a Balaton mindenkié!

2010-ben volt egy ehhez hasonló kísérlet, melyet a balatonboglári általános iskola szervezett volna, de ez akkor sajnos nem jött létre, - Balatonfűzfő is készült a program jöttéért. Az idei akció sikeréhez, megvalósításához mindenkire szükség lesz. A szervezők nemcsak a Balaton mellett élő lakosokra számítanak, hanem az ország minden olyan emberére, aki szereti a Balatont és tenni is akar érte,- Debrecentől, Pécsig,- egészen Győrig bezárólag várják a résztvevőket. A sikerhez eléréséhez komoly engedményekkel járulnak hozzá a helyi, múzeumok és szolgáltatók!

Ezen a napon a meg lehet nézni különböző szálláshelyeket, azoknak a szobáit, wellness részlegeket, de akár a kempingeket is be lehet járni. A cél, hogy minél több ember látogasson el a Balatonhoz. Ezen programmal akár az eladó ingatlanokat is lehet népszerűsíteni. talán az időjárás is hozzájárul Az akció sikeréhez talán az időjárás is hozzájárul! Jelentkezni: hamarosan az abalaton.hu weboldalon lehet.

Címkék: Balaton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>