2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Belföld Turizmus

Turizmus

Aki szereti a Balatont, az Pünkösd vasárnapján „ölelje” át!

BalatonNépszerűsítő akció a Balatonért. A szegedi Balatonikum Egyesület Karnyújtásnyi Balaton címmel, népszerűsítő akciót szervez. Ahhoz, hogy Pünkösd vasárnapján ez megvalósulhasson, 250 ezer emberre lenne szükség. Ezzel a programmal világrekordot szeretnének felállítani,- mellyel azt szeretnék tudatni, hogy a Balaton mindenkié!
Bővebben...

Közvetlen Charterjárat érkezik Sármellékre

SármellékSármellék repülőtere Április közepétől egészen novemberig Moszkvából érkező charterjáratokat fogad. A járat áprilistól 14-től egészen novemberig 01-g minden vasárnap oda-vissza szállítja az utasokat. A járatokat az 1000 Út moszkvai partnerirodája és az egyik legjelentősebb orosz kiutaztató cég, a Devisu közösen szervezi.
Bővebben...

Elérte a Balaton a minimális vízszintet

VízszintA sok csapadék hatására a Balaton vízszintje elérte 68 centimétert, de még további 30 centiméter hiányzik a tóból ahhoz, hogy a forró nyár ne okozzon újabb gondot.
Bővebben...

Villámgyorsan apad a Balaton

BalatonRég nem látott alacsony vízállást ért el a Balaton: jelenleg 55 centiméter a vízszintje, ami miatt már a hajózás és a kompközlekedés is veszélybe kerülhet.
Bővebben...

Balatonalmádi: A Strandok éjszakája

Strandok éjszakája2012. augusztus 10-n, rendezik meg a Strandok éjszakáját. A hazai gyógyfürdők illetve strandfürdők harmadik alkalommal várják vendégeit egy kis éjszakai fürdőzésre. 2012-n 36 magyarországi gyógy, élmény, és strandfürdő csatlakozott a rendezvényhez, köztük a balatonalmádi Wesselényi strand is.
Bővebben...

Egy túra Almádin és az időn át

Balatonalmádi mozdonyBalatonalmádiban a „Kék háromszöggel” jelzett körülbelül 6 km-s Vörös Homokkő Tanösvényt, a várost bemutató körutat, nagyjából három óra alatt tehetjük meg. 
Bővebben...

Fél méteresre csökkenhet a Balaton vízszintje

VízszintA tó jelenlegi átlagosan 74 centiméteres vízszintje a nyár végére 50-55 centiméterre csökkenhet. „Már a mostani átlagos vízszint is alatta van az ilyenkor szokásos minimális szabályozási sávnak.”
Bővebben...

Indul a Balatoni nyár a közmédiában

Balatoni nyárIdén is lesz Balatoni nyár,- indul a közmédia televíziós és rádiós műsorsorozat. Az adás feladata a turisztikai érdekességek, programok bemutatása. A műsor újdonságának számít hazánk turisztikai kincsinek, művészeinek bemutatása, nagy súlyt helyezve a hazai üdülési lehetőségek megismertetésére.
Bővebben...

Balatonfüredi kirakodóvásár

BalatonfüredBalatonfüreden is lesz piaca,- a vásárcsarnok előtti téren április 15-től minden vasárnap kirakodó vásár várja az arra látogatókat. A szervezők lehetőséget szeretnének adni az őstermelőknek, kereskedőknek, és termékkészítőknek arra, hogy bemutassák, illetve eladhassák termékeiket.
Bővebben...

2. oldal / 4

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>