2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Belföld Turizmus

Turizmus

Újra veszélyben a Balaton vize…

BalatonAz elmúlt napokban a vízügyi jelentés szerint a Balatonban lévő vízmennyiség igen kevés. A szakemberek beszámolói szerint az elmúlt években ismét több víz párolgott el a Balatonból, mint amennyi a különböző forrásokon keresztül beérkezett a tóba.
Bővebben...

Tavaszi menetrend szerint jár a Balatoni komp

Balatoni KompMost már megállíthatatlanul tör előre a tavasz, és a tél végérvényesen visszavonul.  Nem is olyan rég még arról adtunk hírt, hogy megindult a komp járat a Balatonon. Most pedig egy újabb hírrel szolgálhatunk, - miszerint a balatoni komp a tavaszi menetrend szerint közlekedik.
Bővebben...

Újra kompolhatunk a Balatonon

Balatoni kompMár olvad a Balaton jege, ezért mától Szántód és Tihany között megindult a kompjárat. Persze a jég még nem olvadt fel teljesen, de a komp útvonalán az áramlat gyorsabbá teszi az olvadást.
Bővebben...

Torkoskodni a Balatonnál lehet!

Torkos csütörtökA Torkos Csütörtök napja, idén február 23-án, lesz. A Balaton mellett lévő éttermek vállalják, hogy ezen a napon a hozzájuk betérő vendégek, az étel és italfogyasztásból egyaránt 50%-os kedvezményt kapnak.
Bővebben...

Siófok kikötőjét különleges módszerrel újítják fel

Siófok KikötőEgy újfajta, Magyarországon elsőként Siófokon alkalmazott módszerrel újul meg a hajókikötőtől a mólóra vezető sétány partfala, szinte teljesen önerőből, pályázati források nélkül. 
Bővebben...

A Fűzfő Kártya népszerűsége

BalatonA tavalyi évet áttekintve változatlanul népszerű volt a Fűzfő Kártya,- és több száz Öböl Kártya is gazdára lelt. Azok, akik éltek a kártyaigénylés lehetőségével, azok ingyen vehették igénybe a strandot, öt- tíz százalékos kedvezményt kaptak a vendéglátóhelyeken, és a veszprémi állatkertet is kedvezménnyel látogathatták meg.
Bővebben...

Ősztől Tavaszig -Tihanyi program kiadvány

TihanyA Tihany Turizmusáért Egyesület a nyertes TDM pályázat keretében idén első ízben gyűjtötte össze és jelentette meg kiadványát, melyben a Tihanyban megrendezésre kerülő programok és szolgáltatások találhatóak.
Bővebben...

14. Veszprém Megyei Utazás Kiállítás

Utazás kiállításVasárnap 2011. 04. 10-n megtartották a 14. Veszprém Megyei Utazás Kiállítást, melynek idén is a Pannon Egyetem aulája adott otthont. A Kiállítást Dr. Kovács Zoltán kormánymegbízott nyitotta meg. A látogatottság a gazdasági, piaci válság ellenére jó eredménynek mondható, állapította meg köszöntőjében a Veszprém Megyei Közgyűlés elnöke, Lasztovicz Jenő.
Bővebben...

Akciós szálláshirdetési lehetőségek

Akciós szálláshirdetésKedvezményes hirdetési lehetőségek az euBalaton.hu – OnLine oldalán! Hamarosan kezdődik a szezon és a leendő vendégek már most elkezdték keresni az idei évre tervezett nyaralásuk lehetséges helyszíneit. Amennyiben nem szeretne lemaradni, de egyszerűen és hatékonyan szeretné elérni célközönségét, akkor hirdessen nálunk!
Bővebben...

3. oldal / 4

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>