2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Belföld Turizmus Budapesti Infópont…

Budapesti Infópont…

InfópontTurisztikai érdekesség fogadta azokat, akik Tihany-termékek után érdeklődnének. Budapesten a Batthyány utcában (buszparkolóval szemben) megnyílt az Infópont üzlet, melyben turisztikai információkat, tihanyi-termékeket, süteményeket, üdítőitalokat lehet kapni.

Az üzlet jelen pillanatban hétvégeken, de májustól minden nap nyitva lesz. A létesítményt már tavaly átadták, melyet nagyon sokan kerestek fel. Az odalátogató a pavilonban nemcsak tájékoztatást kap, de arra is van lehetősége, hogy kávét, üdítőt vagy teát is elfogyasszon. Tihanyi márkatermékek lehet vásárolni, melyet a Tihany Legenda Kft. szolgáltat. A pavilonban kapható levendulás, mandulás és kecskeköröm csokoládé, zamatos védett tihanyi borok, ajándéktárgyak, kozmetikumok, de a széles skálából a levendulaolaj sem hiányozhat. A Tourinform iroda, a turisták tájékozódását Pocket Guide/ turistaszoftverrel/ kölcsönzési lehetőséggel segíti.

Címkék: Budapest

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>