2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Belföld Turizmus Háromcsillagos füredi strandok

Háromcsillagos füredi strandok

Háromcsillagos füredi strandok Idén is osztályozta, minősítette a balatoni strandokat a Balatoni Szövetség. A legjobb strand különdíját a vonyarcvashegyi Lídó strand nyerte el.

 

A tóparti önkormányzatok érdekeit képviselő szövetség az üdülőrégió fürdőzőhelyeinek minősítésével ezúttal is a nyaralók figyelmét igyekszik felhívni, melyek a legkiválóbb belépőjegyes illetve szabadstrandok. A csaknem negyven, a szállodákéhoz hasonló csillagokkal minősített strandnak átadták a Kék hullám zászlót.

Háromcsillagos fürdőhelynek minősítették a Kisfaludy illetve az Esterházy strandot is, de ilyen minősítést kapott a vonyarci Lidó, a györöki, a lellei Napfény, a csopaki, a keszthelyi és a balatonakali városi strand is. Kétcsillagos minősítést kapott tizenöt, egycsillagost nyolc balatoni strand.

A Legzöldebb balatoni strand címet a gyenesdiási Játékstrand érdemelte ki, kiemelkedően zöldstrand lett a balatonakali, az almádi Wesselényi, és a szigligeti községi strand. A bírálati szempontok között elsősorban a fürdőzőhely vizének minősége, a strandi környezet rendezettsége, a zöld terület mérete, a higiénés feltételek megléte valamint az étel- és italkínálat ár-érték aránya szerepelt. Bírálati szempont volt továbbá az adott strand megközelíthetősége, és a parkolási feltételek biztosítása is.

balatonfured.hu

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>