2019. December 7., Szombat

Útvonal: Belföld Turizmus Indul a Balatoni nyár a közmédiában

Indul a Balatoni nyár a közmédiában

Balatoni nyárIdén is lesz Balatoni nyár,- indul a közmédia televíziós és rádiós műsorsorozat. Az adás feladata a turisztikai érdekességek, programok bemutatása. A műsor újdonságának számít hazánk turisztikai kincsinek, művészeinek bemutatása, nagy súlyt helyezve a hazai üdülési lehetőségek megismertetésére.

A Balatonon a vendég akkor is jól érezheti magát, ha rossz az idő, hiszen rengeteg olyan hely van, melyet esős időben fel lehet keresni. Sokan jobban ismerik a horvát tengerpartot, mint Magyarország szebbnél szebb nyaralásra alkalmas területeit,- pl. a Balatont vagy az Őrséget.

Meg kell mutatni, hogy nemcsak a tenger parton lehet nyaralni,- itthon is ki lehet kapcsolódni, megismerve a hazai kultúrát, - ízletes ételeket enni, jó borokat inni. A műsor minden nap Révfülöpről jelentkezik.

Címkék: Balaton | nyár

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>