2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Belföld Turizmus Közvetlen Charterjárat érkezik Sármellékre

Közvetlen Charterjárat érkezik Sármellékre

SármellékSármellék repülőtere Április közepétől egészen novemberig Moszkvából érkező charterjáratokat fogad. A járat áprilistól 14-től egészen novemberig 01-g minden vasárnap oda-vissza szállítja az utasokat. A járatokat az 1000 Út moszkvai partnerirodája és az egyik legjelentősebb orosz kiutaztató cég, a Devisu közösen szervezi.

Az iroda több mint egy évtizede gondoskodik arról, hogy a gyógyulni és pihenni vágyó vendégek mihamarább megérkezzenek Hévízre, illet más gyógyfürdőkre. Azóta az utasok száma 50 százalékkal emelkedett. Az 1000 Út a múlt év végétől január közepéig öt moszkvai chartergépet indított Sármellékre, melyek megkönnyítették az ortodox karácsonyra érkező utasok közlekedését. A vállalkozók a közvetlen járat indításával azt remélik, hogy még többen érkeznek Hévízre, Zalakarosra illetve a környező gyógyfürdőhelyekre. Jelenleg a repteret a hévízi önkormányzat üzemelteti melynek honlapján a járatokkal kapcsolatban minden információ megtalálható. 

Címkék: repülés | Sármellék

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>