2019. Október 20., Vasárnap

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound Balaton Sound a 2. pénteki nap

Balaton Sound a 2. pénteki nap

Balaton Sound 2011Későn feküdtünk, korán keltünk, nem önszántunkból. A meleg miatt sokan képtelenek voltak kialudni magukat, mint ahogy bennünket is kikergetett a sátrunkból a hőség. Akadtak, akik a Sound orvosának kérése ellenére a parton, olykor a napon fekve aludtak. A szabadstrandon egy talpalattnyi helyet sem lehetett találni, és ez este 8-ig, amíg ki nem zavarják a biztonságiak az embereket a vízből, így is marad.

A hőségriadóra való tekintettel a szervezők felfüggesztették az ásványvíz behozatalára előírt mennyiségi korlátozást, ami eddig másfél literben volt maximalizálva. Vannak, akik kartonszám hozzák a közeli boltból maguk és barátaik számára az enyhülést nyújtó vizet. Emellett a fesztivál területén – de főleg a nagyszínpad előtt – slaggal locsolják a füvet és a homokot, a járólapokat, valamint több helyen is vízpermettel hűsíthetik magukat a fesztiválozók.

Délelőtt és kora délután a legtöbben a víz közelében próbálják átvészelni a meleg órákat, hiszen a sátrakban és az árnyék nélküli szakaszokon elviselhetetlen a hőség.  A sajtósoknak és a VIP-vendégeknek jó dolguk van: klimatizált és árnyékos helyen várhatják ki, míg lemegy a nap.

Rendkívül népszerű a borfalu árnyas faházai miatt, valamint a jeges italokat és jégkrémeket árusító bódék, de érdekes módon a Sport Tv sportolási lehetőségeit is kihasználták: sokan röplabdáztak, csocsóztak, pingpongoztak és dekáztak a hűs homokos pályákon, de a nagyszínpad előtti hatalmas teret is felhasználták délelőtt a labdázni vágyók.

Délután elkezdődtek a zenei programok, a PASO és Kolin vezényletével, este pedig olyan sztárok várnak még a fesztiválozókra, mint Mika, a Portishead vagy Fedde le Grand. És még hátravan 2 nap az ország legszínvonalasabb zenei fesztiváljából! Aki teheti, váltson jegyet a hétvégére, és ugorjon le Zamárdiba!

Tekintse meg a fesztiválon készült fotókat a KépGalériában!

Címkék: Balaton | Balaton Sound | fesztivál | Zamárdi

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>