2020. Április 7., Kedd

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound

Balaton Sound

Műbajusz és elnöki maszk

Műbajusz és elnöki maszkAz idei Balaton Sound minden eddiginél erősebb sztársort ígér, és a sztárfellépők minden eddiginél kreatívabb kívánságlistákkal bombázták a szervezőket.

Bővebben...

Kész a Sound, jöhet a balatoni nyár

Balaton Sound

Néhány frissen bejelentett névvel immár teljesnek mondható a Balaton Sound idei programja. Európa legmenőbb vízparti buliján majd' 20 helyszínen, több mint 300 fellépő fordul meg az 5 nap alatt,

Bővebben...

Bréking: Elrow Színpad a Soundon

Balaton Sound

Ibiza, Madrid, London, Amsterdam és a földkerekség legnagyobb fesztiváljai, így például a Tomorrowland, és legismertebb klubjai után végre Magyarországra, pontosabban a Balaton Soundra is ellátogat a világ egyik legismertebb partisorozata, az Elrow.

Bővebben...

Axwell Λ Ingrosso is a Soundra tart

Balaton Sound

Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának fellépőgárdája újabb sztárokkal bővült, élükön a Swedish House Maffia két hírességével, az Axwell Λ Ingrosso párossal.

Bővebben...

Sound extra: exkluzív bulihajó a Balatonon

Balaton Sound

A Sound minden napján 2017-ben is kifut a Balaton vizére a tavaly teltházas bulikkal debütáló exkluzív Party Boat, a fedélzeten olyan sztárokkal,

Bővebben...

Újabb Sound nevek: Armin van Buurentől, Picasso dédunokájáig

Balaton SoundÚj nevekkel bővül a SOUND eddig is illusztris fellépősora: a korábban bejelentett nevek – mások mellett Kygo, Hardwell, Tiësto vagy

Bővebben...

Újabb nagy nevek a Soundon

Balaton SoundA rendkívül erős kezdés után – emlékszünk: az első bejelentettek közt volt például Kygo, Hardwell vagy Robin Schulz – most újabb nagyágyúkat sorakoztatott fel a Sound szervezőcsapata.

Bővebben...

Bombaerős nevekkel indít a Sound

Balaton SoundTöbb mint egy tucat előadót hoztak nyilvánosságra a Balaton Sound szervezői, már az első szériában olyan neveket, mint Kygo, Hardwell, de elmaradt 2016-os fellépését pótolja Robin Schulz is.

Bővebben...

Sound: 72 (akci)óra

Sound: 72 (akci)óraNovember 8-án 12 órától - 3 napon át – lényegesen olcsóbban juthatunk hozzá a jövő évi Balaton Sound bérletekhez, mi több, ezalatt a 72 óra alatt 72 exkluzív ajándékcsomag is gazdára talál.

Bővebben...

Csuromvizesen az első sorban

Csuromvizesen az első sorbanAda igazi Balaton Sound rajongó, a fesztivál 10 éve alatt csupán kettőt hagyott ki. A balatoni nyár azonban már egészen kiskamasz kora óta vonzza,

Bővebben...

Csúcsot hozott a 10. Sound

Csúcsot hozott a 10. SoundEgy teltházas szombattal és sok teltház közeli nappal, minden eddigi nézőcsúcsot megdöntve, 157 ezer összlátogatószámmal zárt hétfőn hajnalban a 10. Balaton Sound.

Bővebben...

Rajtra kész a 10. Sound

Rajtra kész a 10. SoundRendkívül színes nemzetközi kínálattal és a hazai sztárok legjavával ünnepel az idén 10. alkalommal jelentkező Balaton Sound, Európa legizgalmasabb vízpari bulifolyama.

Bővebben...

Itt az idei Sound himnusz

Itt az idei Sound himnuszMegérkezett a Balaton Sound idei himnusza, mely a nemzetközileg elismert hazai producer duó, a Stadiumx és egy kiváló kanadai vokalista, Delaney Jane koprodukciójában készült.

Bővebben...

1. oldal / 8

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>