2019. Október 20., Vasárnap

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound Heineken Balaton Sound - Házirend (a 2011. május 31-től hatályos módosítások dőlt betűvel jelölve)

Heineken Balaton Sound - Házirend (a 2011. május 31-től hatályos módosítások dőlt betűvel jelölve)

Balaton SoundA belépőjegy megvásárlása csak akkor jogosít a Heineken Balaton Sound Fesztiválra történő belépésre, ha elfogadod a Sziget Kft. Általános Szerződési Feltételeit (ÁSZF), kártya-mellékletét és jelen házirendjét, (amely egyben az ÁSZF melléklete), és tudomásul veszed, annak betartását. A Rendezvényre belépni a megváltott jegy szabta időpontban és feltételek mellett lehet. Az elővételben megvásárolt belépőjegyeket belépéskor karszalagra cseréljük.

A karszalagot (bérlet, ill. napi) az érvényessége ideje alatt mindvégig a csuklódon kell viselned. Ezt a rendezők ki- és belépéskor, illetve a Rendezvény területén folyamatosan ellenőrzik.

Heineken Balaton Sound Napijegy: Heineken Balaton Sound Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon 8:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet, a Heineken Balaton Sound Napijegy másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra. A Heineken Balaton Sound Napijegy az érvényességi ideje alatt a Heineken Balaton Sound Bérlet jogosultságait nyújtja.

Heineken Balaton Sound Bérlet: A „0. napon” 18:00 órától a Rendezvény végéig tartózkodhat a Heineken Balaton Sound Bérlettel a a Rendezvény helyszínén, azzal, hogy nem alhat a rendezvény területén, nem tartózkodhat a Heineken Balaton Sound Kemping Jeggyel rendelkező Látogatók számára kijelölt kempingterületen, és nem használhatja a tusolókat.

Heineken Balaton Sound VIP Napijegy: Heineken Balaton Sound VIP Napijeggyel a Rendezvényre belépni a tárgynapon 8:00 órától másnap hajnali 5:00 óráig lehet, a Heineken Balaton Sound VIP Napijegy másnap reggel 8:00 óráig jogosít a Rendezvény területén való tartózkodásra. A Heineken Balaton Sound VIP Napijegy az érvényességi ideje alatt a Heineken Balaton Sound VIP Bérlet jogosultságait nyújtja. Ez a jegytípus nem a pénztárakban, hanem a "VIP / PASS" feliratú konténernél cserélhető karszalagra, ahol a Sziget megajándékoz egy aktuális fesztiválpólóval és egy italra jogosító kuponnal.

Heineken Balaton Sound VIP Bérlet: A „0. napon” 18:00 órától a Rendezvény végéig tartózkodhatsz a Heineken Balaton Sound VIP Bérlettel a Rendezvény helyszínén, azzal, hogy nem alhatsz a Rendezvény területén, nem tartózkodhatsz a Heineken Balaton Sound Kemping Jeggyel rendelkező Látogatók számára kijelölt kempingterületen, és nem használhatod a tusolókat. Heineken Balaton Sound VIP Bérlettel jogosult vagy a Rendezvény VIP bejáratait használni, valamint belépni a VIP zónába, ahonnan lelátóról is élvezheted a Nagyszínpad programját. Ez a jegytípus nem a pénztárakban, hanem a "VIP / PASS" feliratú konténernél cserélhető karszalagra, ahol a Sziget megajándékoz egy aktuális fesztiválpólóval és egy italra jogosító kuponnal.
Heineken Balaton Sound Kemping Jegy: A jegy a Rendezvény Kemping elnevezésű területén történő tartózkodásra jogosít az a Rendezvény tartalma alatt „0. napon” 18:00 órától. A Kempingben csak a Heineken Balaton Sound Kemping Jeggyel plusz Heineken Balaton Sound Bérlettel vagy a Kempingben való tartózkodás idejére szólóan érvényes Heineken Balaton Sound Napijeggyel rendelkező Látogatók kempingezhetnek. Sátrazási és tusolási lehetőséget adva lesz a Sziget a Látogató részére a Rendezvény ideje alatt.

Ha érvénytelen a karszalagod, köteles vagy elhagyni a Rendezvény területét!

A belépőjegy/karszalag másra át nem ruházható! Csak a kézen hordott karszalag számít érvényes belépőnek! A SÉRÜLT – átragasztott, elvágott, megbontott patent, kézfejnél nagyobb átmérőjű, stb. - KARSZALAG ÉRVÉNYTELEN! A jegyhamisítók és a hamisításban közreműködők ellen eljárást indítunk. A megrongálódott, elveszett karszalagot nem cseréljük.

11. életévüket be nem töltött gyermekek a Rendezvényt ingyenesen látogathatják.
14. életévüket be nem töltött gyermekek csak kísérővel léphetnek be a Rendezvény területére, és csak kísérővel tartózkodhatnak ott.

A Rendezvények területén a biztonságod érdekében tilos a "body surf" (amikor a közönség egy-egy rajongót a csápoló tömeg feje fölött, kezével továbbít a színpad felé.) Ha ez mégis előfordulna veled, akkor a rendezők kivezetnek a helyszín szélére. Amennyiben ez megismétlődik, sajnos el kell hagynod a Rendezvény területét!

A Rendezvény területére engedély nélkül járművel behajtani tilos! A Rendezvény megközelítéséhez kérjük, hogy a tömegközlekedési eszközöket, valamint a hajójáratot és a taxi-szolgáltatást használd!

MIT NEM HOZHATSZ BE MAGADDAL?

A Rendezvények területére üvegtárgyat, ütő-, vágóeszközt, esernyőt, vagy bármely, mások testi épségét veszélyeztető tárgyat bevinni TILOS!  A hatályos jogszabályok szerint nem tarthatsz magadnál ún. közbiztonságra különösen veszélyes tárgyat (8 cm-nél nagyobb vágó élű kés, rugóskés, gázspray, ólmosbot stb.), ez szabálysértésnek minősül.
FONTOS: Alkoholos italt semmilyen mennyiségben, alkoholmentes italt legfeljebb másfél litert másfél literes műanyagpalackban, maximum egy karton cigarettát, élelmiszert pedig kereskedelmi mennyiséget el nem érő mennyiségben lehet behozni a Rendezvény területére! Az ilyen jellegű termékeket a bejáratnál köteles mindenki ellenőrzésre átadni a biztonsági szolgálatnak.

HÁZI KEDVENCEK

A Rendezvény területére kizárólag az általános közfelfogás szerint szelíd, pórázon vezethető háziállatok („házi kedvencek”, tipikusan: kutya, vadászgörény, egyes rágcsálófajták) léptethetőek be, és csak gazdájuk által. A házi kedvenceket a Rendezvény területére behozni nem ajánlott, javasoljuk azok otthon hagyását vagy panzióban történő elhelyezését. Házi kedvenceket a Rendezvény területére a következő feltételekkel együttes megléte esetén lehet beléptetni:
- érvényes oltási igazolvány 1 (egy) évnél nem régebbi veszettségoltással,
- egyedi azonosító (olvasható tetoválás vagy mikrochip),
- póráz, nyakörv, szájkosár, biléta a gazda (a Rendezvény ideje alatt is elérhető) telefonszámával.

A fentiek megléte a Rendezvény bejáratnál ellenőrzésre kerül és hiányosság esetén a házi kedvenc nem hozható be. Házi kedvenc behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt higiénikus, az állat számára is megfelelő körülményeket biztosító módon köteles tartani, továbbá kutya és vadászgörény behozatalával a gazda tudomásul veszi, hogy azt a Rendezvény teljes ideje alatt szájkosárral, pórázon köteles tartani. A Sziget fenntartja magának a jogot egyedileg megtiltani adott állatnak a Rendezvényre történő behozatalát.

KIHEZ FORDULHATSZ?

A vendéglátással, a rendezőkkel, vagy bármi mással, kapcsolatos észrevételeiddel, panaszaiddal, ötleteiddel az információs sátor és a közönségszolgálati iroda munkatársaihoz fordulhatsz. Kérjük, a talált tárgyakat az információs sátornál add le, elveszett tárgyaidat ugyanitt keresd.

EGYÉB

A Rendezvényről hang- és képfelvétel készül. Minden résztvevő, aki a felvételeken feltűnik, csak a beleegyezésével nevesíthető, viszont semmilyen követeléssel nem élhet a felvétel készítőivel vagy a Rendezvényszervezőkkel szemben.
Fényképezni szabad, de a koncertekről, programokról kép- és hangfelvételt csak a szervezők írásos beleegyezésével lehet készíteni.
A Rendezvények területén a szervezők írásbeli engedélye nélkül tilos bármiféle kereskedelmi vagy reklámtevékenységet folytatni!
A büfékben 18 éven aluliakat és ittas személyeket szeszes itallal nem szolgálunk ki!
Felhívjuk figyelmedet, hogy kábítószer fogyasztása – a hatályos törvények szerint – a Rendezvények területén is tilos!
Kérjük, fokozottan vigyázzatok a természeti értékekre, és ne szemeteljetek!
– A szervezők nem vállalnak felelősséget a személyekben, vagy anyagi értékekben esetlegesen keletkező károkért.
A Rendezvényen csomagmegőrző és értékmegőrző üzemel. A biztonsági szolgálat csak az itt elhelyezett tárgyakért vállal korlátozott felelősséget! A máshol hagyott értékekért felelősséget vállalni nem tudunk, ezért javasoljuk a megőrzők használatát!

A Balatonban kizárólag saját felelősségre, nappal, alkoholos befolyásoltságtól mentes állapotban, és a vonatkozó vízi rendészeti szabályok betartása mellett szabad fürdeni!

A Rendezvényt rossz idő esetén is megtarthatjuk.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

További információk az ÁSZF-ben!

Kérjük, hogy vigyázzatok magatokra és egymásra!

Jó szórakozást kívánunk!
sziget.hu/balatonsound/info

Címkék: Balaton | Balaton Sound | fesztivál | Zamárdi

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>