2019. Október 20., Vasárnap

Útvonal: Fesztiválok Balaton Sound Pozitív mérleggel büszkélkedhet a Balaton Sound

Pozitív mérleggel büszkélkedhet a Balaton Sound

Balaton SoundA Sziget Kulturális Menedzser Iroda által július 7-10. között megrendezett fesztivál minden eddigi rekordját megdöntötte, és végig telt házzal üzemelt. A 4 nap alatt összesen 101 és fél ezer ember látogatott el Zamárdiba, hogy részt vegyen az ország legtrendibb, elektronikus zenét kínáló fesztiválján.

Ez a szám csaknem 10%-kal nagyobb, mint a tavalyi évben. Eddig Magyarországon ekkora látogatószámot csak a Sziget és a Volt fesztivál tudott elérni, melyek szintén a Sziget Kulturális Menedzser Iroda szervezése alá tartoznak. A jelentős siker főként az erősebb szponzorációs jelenlétnek, a mára általánosan ismert és elismert márkának és az egyre professzionálisabb szervezésnek köszönhető, hiszen csak ezek által válhat valóban elitté bármely rendezvény.

A Balaton Sound a legelső gyors számítások szerint nyereséges volt, mit sem érzékelve a pénzügyi válságból. Ez annak tudható be, hogy a fiatalok manapság külföldi nyaralás helyett a zenei fesztiválokat választják.

Címkék: Balaton Sound | fesztivál | Zamárdi

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>