2017. Június 27., Kedd

Útvonal: Fesztiválok EFOTT

EFOTT

Csúsztatva, de megtartották az EFOTT programjait szerdán

Csúsztatva, de megtartották az EFOTT programjait szerdánSzerda este az országosan jelentkező hidegfront elérte a velencei EFOTT fesztivált is. A vihar közeledtével a szervezők biztonságos helyre terelték a fesztiválozókat,

Bővebben...

Tóparti házibulival nyit az EFOTT fesztivál

Tóparti házibulival nyit az EFOTT fesztiválMilyen egy retro-mulatós-techno-disco házibuli? Ezt így egyben kapjuk meg július 12-én, Velence Északi Strandján!

Bővebben...

Úszógumis zenészek geriálláskodtak a belvárosban

Úszógumis zenészek geriálláskodtak a belvárosbanNapszemcsi fel, úszógumi a kézbe, felpattanni egy tuktukra és már indulhat is a kedvjavító hadművelet vizsgaidőszakhoz

Bővebben...

Elkészült az EFOTT himnusza

Elkészült az EFOTT himnuszaKülönleges zenei csemege és vízparti hangulat – elkészült az EFOTT himnusza, amely a Margaret Island, Felcser Máté (Punnany Massif) és JumoDaddy (Irie Maffia, Kelemen Kabátban) közreműködésével született.

Bővebben...

Élményprogramokkal erősít az EFOTT

Élményprogramokkal erősít az EFOTT14 méteres torony, habparti, piatőzsde, karrierindítás, megannyi sport és turisztikai program – a felsoroltak mindegyikével találkozhat az, aki július 12-17. között kilátogat a Velencei-tó partjára, az egyetemisták legnagyobb nyári bulijára.

Bővebben...

Muzsika-sziget épül az EFOTT-on

Muzsika-sziget épül az EFOTT-onJóllehet, a fiatalok elősorban nem hagyományőrző programokat keresnek, mégis nem várt tömegek nótáznak és néptáncolnak, ha házhoz viszik nekik erre a lehetőségeket.

Bővebben...

EFOTT 2016: elektro kánaán a tóparton

EFOTT 2016: elektro kánaán a tópartonAz EFOTT fesztivál szervezői bejelentették, hogy július 12-17. között a Velencei-tó partján az elektronikus zene rajongóinak minden eddiginél erősebb kínálattal kedveznek.

Bővebben...

Rudimental jön az EFOTT-ra

Rudimental jön az EFOTT-raZomboy után jön a következő külföldi név az EFOTT 2016-os palettájáról! A Rudimental érkezik a Velencei-tó partjára, így jóvoltából olyan slágerekre tombolhat a közönség, mint a Waiting All Night és a Feel The Love.

Bővebben...

Velencén duplázik az EFOTT

Velencén duplázik az EFOTTEgy évre abbahagyja a vándorlást, és 2016. július 12-17. között ismét Velencét veszi birtokba az EFOTT. Nem ez lesz azonban az egyetlen duplázás a fesztivál szervezésében: a házigazda szerepét ezúttal két egyetem megosztva látja el.

Bővebben...

Tűzijáték és konfettieső zárta az idei EFOTT-ot

Tűzijáték és konfettieső zárta az idei EFOTT-otMinden eddiginél nagyobbat szólt a 40. EFOTT fesztivál! A július 14-19. között megrendezett Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójára pontosan 103.467 látogató érkezett,

Bővebben...

„AZ EFOTT NAGYON EGYBEN VAN” – MC Columbo

„AZ EFOTT NAGYON EGYBEN VAN” – MC ColumboSzerdára a fesztiválozók már szépen belakták a területet és teljes gőzzel belevetették magukat a fesztiválőrületbe. Legtöbben a Velencei-tó partján igyekeztek felfrissülni a nyári hőségben,

Bővebben...

Dub Fx véleménye a magyarokról: „Rajongok azért a közönségért!”

Dub Fx véleménye a magyarokról: „Rajongok azért a közönségért!”Hangjával és néhány elektromos eszközzel menővé tette az utcazenélést, pár év alatt meghódította egész Európát, milliók érte, ő pedig értünk rajong.

Bővebben...

Ganxstáék nyitják az EFOTT-ot

Ganxstáék nyitják az EFOTT-otIgazán ütős bulit tervez, így profi segítséggel erősíthette állóképességét Ganxsta Zolee és a Karteles fiúk. A 20 éves banda nyitja meg július 14-én az év legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot.

Bővebben...

1. oldal / 5

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>