2019. Március 20., Szerda

Útvonal: Fesztiválok EFOTT

EFOTT

Velencén lesz a 40. EFOTT fesztivál

Velencén lesz a 40. EFOTT fesztiválIsmerős helyszínen, Velencén rendezik meg július 14-19. között hazánk legpatinásabb fesztiválját. A 2015-ös EFOTT házigazdája az Óbudai Egyetem lesz.

Bővebben...

Lábtengóban bizonyítottak a hazai zenészek

Lábtengóban bizonyítottak a hazai zenészekNemzetközi szinten egyedülálló találmányt teszteltek a hírességek! A Tankcsapda, a Zanzibar, Curtis, valamint ismert focisták mérték össze tudásukat az EFOTT mini-bajnokságán, ahol a legújabb lábtengó-pálya, a TeqBall is bemutatkozott.

Bővebben...

Kora esti kultúrával vár az EFOTT

Kora esti kultúrával vár az EFOTTAz esti pörgés előtt, józanító lazulásként a verselés és a nevetés is teret kap majd hazánk legnagyobb hallgatói buliján.

Bővebben...

Bekeményít az EFOTT!

Bekeményít az EFOTT!Hogy a zenei paletta teljes legyen, nem hiányozhatnak a keményebb zene legjelesebb képviselői sem az idei EFOTT-ról. A zúzosabb ritmusok kedvelőit többek között

Bővebben...

Ismét fiatal bandákkal frissít az EFOTT Nagyszínpada

Ismét fiatal bandákkal frissít az EFOTT NagyszínpadaEnergikusak, frissek és tehetségesek! Talán sokaknak már ismerősen cseng a Mary Popkids, az Ivan and the Parazol, vagy éppen a Halott Pénz neve, de akik nem buliztak még együtt a srácokkal,

Bővebben...

Borsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnek

Borsod szülöttei is az EFOTT színpadára lépnekMajka, Hooligans, Paddy and the Rats, vagy éppen EDDA - nem csupán az a közös bennünk, hogy velük is találkozhatsz az idei EFOTT-on és mindannyian kötődnek Borsod megyéhez.

Bővebben...

Hip-hopra hangol az EFOTT

Hip-hopra hangol az EFOTT„Én feszt nem változom, fesztiválozom” – indul az Animal Cannibals idei fesztiválhimnusza, ami minden bizonnyal az EFOTT-on is felcsendül majd. A magyar rap zászlósai idén először önálló teret kapnak a szövegelésre,

Bővebben...

A Tankcsapdával nyit az EFOTT

EFOTTPop, rock, hip-hop, elektro – az idei EFOTT-on egyikben sem lesz hiány. Idén az aktuális hazai kedvencek mellett ráadásul a 90-es évek ikonikus pop bandáit is elhozza Miskolctapolcára a legnagyobb és legrégibb hallgatói fesztivál.

Bővebben...

Lovasi András megmondta, ki mit hova rakjon

EFOTTKiss Ádám észre sem vette, hogy elment az idő, Ganxstát a jégkorong válogatott tagjai kísérték, Lovasi megaerobicoztatta a közönséget, a Quimby pedig rekordot döntött. És végre megérkezett a nyár is az EFOTT második napjára.
Bővebben...

Showműsorral nyitott az EFOTT

EFOTTJúnius 25-én nagy csinnadrattával megnyitotta kapuit az EFOTT. Zánka 209 hektáros területét már kora délután ellepték a fiatalok, a Nagyszínpad körül pedig nyüzsögni kezdtek a művészek.
Bővebben...

Rezesbanda kíséri a fesztiválozókat

EFOTTPár nap és megnyitja kapuit az Egyetemisták és Főiskolák Országos Turisztikai Találkozója, az EFOTT. Zánkán már javában folynak az előkészületek, hogy minden adott legyen a fesztiválozók szórakozásához.
Bővebben...

Mit lehet csinálni napközben az EFOTT fesztiválon?

EFOTTEz a fesztivál nem csak a bagoly típusúaknak kedvez, nappal is bőven van mivel elfoglalni magunkat. Nézzük, mi mindent kínál az EFOTT június 25-30 között napközben, Zánkán.
Bővebben...

Gönczi Gábor: ketrecharc lesz az EFOTT-on

EFOTTAz egyzenekaros fesztiválnyitás helyett az idei EFOTT nyitónapján, június 25-én valóságos showműsor elevenedik meg a színpadon. Ráadásul ezt a 12-20 év közötti diákok ingyenesen élvezhetik – derült ki a fesztivál sajtótájékoztatóján, ahol bossaball pályán pattogtak a sztárok, záporoztak az információk és díszelegtek az úttörő nyakkendők.
Bővebben...

3. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>