2019. Március 20., Szerda

Útvonal: Fesztiválok EFOTT

EFOTT

Undergroundból a mainstream felé

EFOTTLehetek én is, Gigerli, Vámpír, Elhagytam magam - egyszóval idén is felcsendülnek a SKA és alternatív zenék legnépszerűbbjei. Június 25-30. között az EFOTT színpadán tiszteletüket teszik azok az előadók is, akik underground zenekarként indultak, népszerűségüket tekintve mégis közelítenek a mainstream-hez. Péterfy Bori, a Vad Fruttik, a Heaven Street Seven és a 10 éves PASO is azon lesz, hogy segítsen a vizsgák utáni lazulásban.
Bővebben...

A Punnany Massif duplázni fog az EFOTT-on

EFOTTA hazánkban is igen kedvelt hip-hop és rap zene rajongóinak is érdemes az EFOTT-ra látogatniuk; a szervezők számos kiváló, ebben a műfajban tevékenykedő magyar zenekart is meghívtak Zánkára. Közülük többen „szövegeltek” már az EFOTT-on, és mindig örömmel követik a vándorfesztivált aktuális helyszínére. Ilyen például Ganxsta Zolee és Kartel, vagy a Punnany Massif csapata, akik idén a Balaton partján dupla bulira készülnek.
Bővebben...

Újoncok az EFOTT színpadán

EFOTTA régi nagymotorosokon kívül számos olyan ismert névvel is találkozhatunk majd Zánkán, akik az EFOTT történetében most először állnak színpadra. Az elsőt senki sem felejti el, így garantált, hogy erre a különleges alkalomra mind a fellépők, mind a közönség emlékezni fog.
Bővebben...

Első EFOTT-os nevek

EFOTTElőre szólunk: az EFOTT nagyot üt idén! Június 25-30. között Zánkán több külföldi zenekar lép színpadra, mint valaha. Persze mindenki a fellépőkre kíváncsi, de a szervezők egyelőre csak finoman csepegtetik a részleteket: a hazajáró zenekarokat és az EFOTT-újoncokat. Utóbbi csoport érzéseit Pásztor Anna tolmácsolja.
Bővebben...

Kedvencek az EFOTT-on

EFOTTBrains, 30Y, Punnany Massif, Subscribe, Ocho Macho, Vad Fruttik – csak néhány név azok közül, akikre szeretnek bulizni a felsőoktatás hallgatói.
Bővebben...

Az EFOTT fellépői elárulták, milyen újdonságokat terveznek

EFOTTPéterfy Bori hosszú kihagyás után cseréli vissza a cumisüveget mikrofonra. A karizmatikus énekesnő kisfia születése után most veti bele magát újra a fesztiválok világába, az EFOTT-ot olyan különleges programlehetőségnek tartja, amelyet sosem hagyna ki.
Bővebben...

Efottoznak a legkarcosabb alter bandák!

EFOTTA pszichedelikus, az eurovíziós és az elektronikus: a Carbonfools, a Compact Disco és a Neo is tiszteletét teszi idén Velencén. Míg Fehér Balázsék és Walkó Csabáék „csupán” második EFOTT-jukat fogyasztják, addig Hodosi Enikőék már rutinos fellépők hazánk legnagyobb hallgatói buliján.
Bővebben...

Újabb nagymenők az EFOTT fesztiválon

EFOTT 2012Premier Magyarországon! A földkerekség talán leghíresebb utcazenésze, Ben Stanford, alias DubFX az EFOTT-ra hozza el először azon muzsikustársait, akik pályája során csapódtak mellé.
Bővebben...

A Szkéné Színház is sátrat bont Velencén

EFOTTKatartikus Csík-minikoncerttel, kedélyes hangulattal telt az EFOTT sajtótájékoztatója a Szkéné színháztermében. A helyszín nem volt véletlen, hiszen felgördült a függöny a fesztivál idei nagy attrakciójáról: minden este színvonalas előadások várják a kulturálódni vágyó fesztiválozókat. Így az EFOTT három fő irányzata július 3-8. között, Velencén: a zene, a színház és a sport! Ezen trióról az adott téma képviselői beszéltek.
Bővebben...

Több évtizedet maguk mögött tudó külföldiek és régi motoros hazaiak Velencén

EFOTTIt’s my life, Sing Hallelujah! Ugye nem kell senkinek sem bemutatni e legendás dalok előadóját? Dr. Alban, a világ leghíresebb fogorvosa a legnagyobb házibulik két kihagyhatatlan himnuszát is elhozza Velencére. A svéd retró sztár koncertjén kívül nosztalgiázhatunk a ’90-es évek ikonikus csapata, a Brookly Bounce ütős dalaira is. De találkozhatunk olyan több évtizedes pályát maguk mögött tudó magyar előadókkal is, mint például Deák Bill Gyula vagy a Pál Utcai Fiúk.
Bővebben...

Velencén lesz jövőre az EFOTT

EFOTTKedden jelentették be a szervezők, hogy 2012. július 3. és 8. között a Velencei-tó partján rendezik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, melynek házigazdája a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem hallgatói önkormányzata lesz.
Bővebben...

Majdnem 70 ezren buliztak idén az EFOTT-on + képgaléria

Nem is kívánhatott volna tökéletesebb időt, helyszínt és közönséget magának az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója, az év legnagyobb hallgatói bulija. A szolnoki Tiszaligetben töltött egy hét alatt összesen 67 420 látogató szórakozott és nézte végig a közel háromszáz legjobb magyar előadó, valamint Haddaway és az Apollo 440 koncertjeit. A fiatalok az utolsó napon fájó szívvel bontottak sátrat és hagyták el a csodálatos helyszínt
Bővebben...

EFOTT 2011 a fesztiválok fesztiválja + képgaléria

EFOTTTeljesen megtelt a nagyszínpad előtti tér a 30Y és a Republic koncertje alatt az EFOTT 2. napján. Az egyetemisták és főiskolások legnagyobb bulijára Czene Attila államtitkár, Rózsa Norbert olimpikon, Szolnok polgármestere, Szalay Ferenc és a Főiskola rektora, Dr. Túróczi Imre is kilátogatott, akik együtt lángosoztak, miután kiosztották az EFOTT legsportosabb intézménye címet 
Bővebben...

4. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>