2019. Március 26., Kedd

Útvonal: Fesztiválok EFOTT

EFOTT

EFOTT fesztivál 2011-ben

EFOTTAz EFOTT 2011-ben sem hagy minket magunkra és a buli matuzsálem bizony a fiatalabb társait szégyenítő lendülettel és igazi kiérlelt profizmussal készíti elő nekünk a szolnoki Tisza ligetet az év egyik leginkább várt fesztivál élményére! Nagyon rég óta nagyon nagy buli az EFOTT. A jelen látogatók jó része még meg sem született mikor 1976-ban életre keltették az azóta legendássá és méltán elképesztően népszerűvé vált vándorfesztivált, melyet 2011-ben Szolnokon kapunk meg.
Bővebben...

EFOTT a Tisza fővárosában

EFOTT 2011Az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója (EFOTT) a legrégebbi kulturális- és könnyűzenei fesztivál Magyarországon, amelyre a tavalyi évben minden korábbinál többen, közel 69 ezren látogattak el. Az 1976 óta folyamatosan bővülő, magyar hallgatók által látogatott, évről-évre más helyszínen megrendezett bulinak idén a szolnoki Tiszaliget ad otthont, amely kiváló természeti adottságaival tökéletes helyszínként szolgál majd a fiataloknak.
Bővebben...

Idén Szolnokon vendégeskedik az EFOTT!

EFOTTGönczi Gábor és a Smile, Haddaway, Fluor, Kovács Kati közös show-ja nyitja hazánk legnagyobb hallgatói buliját. 2011. július 12-17. között a djuice bemutatja az EFOTT-ot, az év legnagyobb hallgatói buliját, amely idén Szolnok-Tiszaligeten várja a szórakozni vágyókat. Az őrület már a 0. napon elkezdődik, amelyre Gönczi Gábor és zenekara egy soha nem látott show-val készül: a Smile Rock Circus különböző zenei stílusokból érkező vendégekkel és egy igazi világsztárral kiegészülve forrósítja fel a hangulatot. A folytatásban pedig a legjobb hazai zenekarok gondoskodnak az egy hetes önfeledt kikapcsolódásról.
Bővebben...

Csak Szabadon - EFOTT 2010 beszámoló

EFOTT 2010Felemás érzésekkel mentünk első EFOTT-unkra, mivel 1. minket is elért a recesszió 2. az új évezred elektronikus zenéire táncolva buliztuk végig az egyetemi éveinket, és az eddigi fesztiváljainkat is ennek megfelelően választottuk. Úgyhogy tudatlanul, de a pénteki programok tudatában vágtunk bele az év legnagyobb egyetemista fesztiváljának tartott rendezvényébe. Úgy gondoltuk, hogy a világsztárokkal teletűzdelt fesztiválok után nem lesz nagy was ist das a felhozatal!
Bővebben...

Csúcsformában az EFOTT!

Minden előzetes számítást felülmúlt a 2010-es EFOTT: a tavalyi rekordot megdöntve öt nap alatt 68 512 résztvevője volt az orfűi fesztiválnak. A fiatalok fájó szívvel bontottak sátrat és hagyták el a csodálatos helyszínt.
Bővebben...

Várva várt és extrém pillanatok az EFOTT-on

Feledhetetlen perceket hozott az EFOTT 3. napja. A Ganxsta Zolee és a Kartel tizenöt éves születésnapi koncertjén Bochkor Gábor is a húrok közé csapott a nagyszínpadon, a Tankcsapda pedig alaposan felrázta a fesztiválozókat. Kovács Kati kiskamerával járta Orfűt, Kozsó találkozott legnagyobb rajongóival.
Bővebben...

A Quimby megőrjítette az EFOTT közönségét

Az EFOTT 2. napján több mint tízezren tombolták végig a nagyszínpadon fellépő The Moog, a Neo, a 30 Y és a Quimby koncertjeit. De a többi sátor programjai is megmozgatták a fiatalokat: az UFO és az Animal Cannibals teltházas bulit csapott
Bővebben...

Havas Henrik és Vad Kati együtt kempingezett

Havas Henrik és Vad Kati együtt kempingezettKezdetét vette az év legnagyobb hallgatói bulija. Zsúfolásig telt a Pécsi-tó partja, Orfűn fiatalok ezrei tomboltak a fesztivál első napján. Természetesen hazánk celebritásai sem maradhattak ki a mókából, hiszen idén a főiskolások és egyetemisták hírességeket toboroztak maguk mellé és közösen megnyitották a celebkempinget.
Bővebben...

Születésnapi reggae-őrülettel nyitott az EFOTT

Soha ennyien nem voltak még az EFOTT nyitónapján, a nulladik nap már közel nyolcezren költöztek be a festői szépségű tó mellett elhelyezkedő kempingbe. Az efottozók együtt ünnepeltek a Ladánybene 27 jubileumi koncertjén a huszonöt éves zenekar jelenlegi és volt tagjaival, valamint vendégelőadóikkal.
Bővebben...

Ma nyitja kapuit az EFOTT

Az év reggae bulijával veszi ma kezdetét 2010 legnagyobb hallgatói bulija, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója. Tíz színpadon közel háromszáz fellépő: magyar zenekarok, dumaszínház, celebkemping, turisztikai - és szórakoztató programok várják a fiatalokat a festői környezetben, Orfűn, a Pécsi-tó partján
Bővebben...

Celebkemping nyílik a felsőoktatási fesztiválon

Celebkemping nyílik a felsőoktatási fesztiválon Ákos, celebkemping, magyar zenekarok minden mennyiségben, több tízezer egyetemista és főiskolás. Ez és a megszokott jó hangulat garantált 2010 legnagyobb hallgatói buliján, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján, július 13-18. között, Pécs-Orfűn. Idén július 13-18 között újra megrendezik Magyarország legnagyobb hallgatói buliját, az EFOTT-ot.
Bővebben...

Születésnapi Ladánybene 27-megabuli az EFOTT-on

Születésnapi Ladánybene 27-megabuli az EFOTT-on Tizenegy órás gigantikus születésnapi bulira készül egykori tagokkal és vendég előadókkal a Ladánybene 27, amely idén ünnepli huszonöt éves fennállását. A jeles alkalom megünneplésére nem is lehetne jobb helyet választani, mint a zenekar első nagyobb tömeg előtt adott koncertjének helyszínét: az Egyetemisták és Főiskolások Turisztikai Találkozóját.
Bővebben...

Benkő Dániel, Aigner Szilárd, Vad Kati, Hajas László sátrat állít az EFOTT-on

-	Benkő Dániel, Aigner Szilárd, Vad Kati, Hajas László sátrat állít az EFOTT-on Az ország legnagyobb hallgatói bulijának sajtótájékoztatója úgy zajlott, mint egy laza osztályfőnöki óra. Dévényi Tibi bácsi kihívta a táblához az EFOTT celebkempingezőit, és kikérdezte őket. Jutalmul mindannyian pontos labdát kaptak.
Bővebben...

5. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>