2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok Sziget

Sziget

Sziget szüret

SzigetA Sziget szervezői idén újra a fesztivál közepére varázsolják a magyar vidéket és annak hagyományait, szépségeit, páratlan értékeit. Harmadszorra nyitja meg kapuit a Hungarikum falu, Magyarország ezerszínű népi kultúrájának értékeit bemutató helyszín, ahol - a 2009-es lakodalom és 2010-es aratás után - idén a szüret tematikája köré szerveznek programokat.
Bővebben...

McDonald’s a Szigeten

Sziget MekiMár a Pesti Est különszámában is megjelent az a hír, miszerint a kiköltözik a szigetre a McDonald's. A hír váratlan volt, mert eddig a fesztiválokra nem volt jellemző, hogy gyorséttermek működjenek.  
Bővebben...

Cirkuszol a Sziget

Sziget CirkuszAz elmúlt majd’ 20 évben sokszor volt ilyen-olyan mondvacsinált cirkusz a Sziget körül. De most a Sziget cirkuszol. Mégpedig nem is akárhogyan és ez nem mondvacsinált. Az idei fesztivál cirkuszporondján nemzetközi és hazai kiválóságok adják egymásnak a manézst augusztus 10-15 között.
Bővebben...

Geszti csak egyszer az életben! - Gesztivál a Szigeten

GesztiválEgyszeri és megismételhetetlen koncerthömpöllyel indít az idei Sziget. A fesztivál mínusz egyedik napján, azaz augusztus 8-án Geszti Péter és zenésztársai „több generációs élményben” részesítik rajongóikat az Első Emelet, a Rapülők és a Jazz+Az legjobb slágereivel. Ráadásul itt lesz a nyár újdonsága, Geszti új zenekara, a Gringo Sztár.
Bővebben...

Prince a „Nulladik” napon a szigeten

PrinceA világ talán legegyedibb és legizgalmasabb előadója, a hétszeres Grammy–díjas amerikai pop-ikon a Sziget jóvoltából végre ellátogat Magyarországra. Igen, Prince a Sziget „Nulladik” napján, augusztus 9-én uralja a Nagyszínpadot és ontja eddigi pályafutásának legnagyobb slágereit.
Bővebben...

Szupertorony a Szigeten

SzigetEgy tíz emelet magas szupertorony-komplexum monumentális látványa tárul idén a Szigetre érkező látogatók elé a fesztivál központjában. A Vodafone-toronyban Dj programok, mobil játékok, ingyenes internet használat és megannyi más szolgáltatás és látványosság fogadja a „digitális kánaán” vendégeit.
Bővebben...

Tankok dübörögnek a Szigeten + videó

szigetA Sziget új nagyszínpadán, a Rock-Metal Nagyszínpadon a headliner sort a Motörhead, a Judast Priest, a Deftones és a Lostprophets mellett a Tankcsapda is erősíti. A zenekar a szigetes koncertet a VOLT-on jelentette be, ahol új klipjüket is láthattuk.
Bővebben...

30 másodperc és támad a mars!

SzigetJared Leto a Thirty Seconds To Mars zárónapi VOLTos koncertjének végén ünnepélyesen bejelentette, hogy zenekarával az idei Szigeten térnek vissza Magyarországra. A világhírű amerikai zenekar augusztus 13-án Amy Winehouse helyett lép fel 21:30-kor a Sziget Nagyszínpadán. Az idei évben a legnagyobb sikereket a VOLTon Moby, a Pendulum, a Sum 41 és a Ting Tings mellett, a Thirty Seconds To Mars koncertje aratta. Fellépésük napján harmincezren voltak a fesztiválon.
Bővebben...

Készpénzmentes övezet! Gyors, kényelmes, biztonságos!

SzigetA Sziget Szervezőiroda nyári fesztiváljain a hivatalos fizetőeszköz - az idei évtől - a Fesztiválkártya. A Sziget Iroda és a Metapay készpénzmentes, érintésnélküli kártyával működő rendszerével, kísérleti jelleggel már tavaly találkozhattunk a fesztiválokon. Teljes üzemben az idei Budai Gourmet-n mutatkozott be a rendszer, s idén már a Szervezőiroda további rendezvényein is kizárólag ezzel a Fesztiválkártyával lehet fizetni. Az új fizetési módszer gyorsabb és biztonságosabb, mint a készpénz.
Bővebben...

Amy mégsem lép fel a Szigeten

Amy WinehouseA mai napon sajnos úgy döntött Amy Winehouse menedzsmentje, hogy lemondja az idei összes lekötött koncertjét, így a szigetes fellépését is. “A sajtóban nagy hírt kapott belgrádi koncert után rögtön kértünk egy állásfoglalást Amy ügynökségétől a szigetes koncerttel kapcsolatban. A tegnapi válaszlevelükben még azt írták, hogy egyelőre minden megy az eredeti megállapodás szerint” - mondta Gerendai Károly, a Sziget főszervezője.
Bővebben...

Kész a Nagyszínpad

Kate Nash a szigetenÚjabb fellépők mondtak igent a Sziget szervezők felkérésére: a Kaiser Chiefs, az Empire of the Sun, Kate Nash és a Prodigy fellépése vált biztossá az elmúlt napokban. Már csak kb. ötvenet kell aludni és jön kedvenc fesztiválunk. “Sejtjük, hogy a fanyalgóktól kapunk majd hideget-meleget, hogy már megint a Prodigy, de hiába próbálkoztunk az utolsó pillanatig, sajnos nem sikerült az eredetileg kiszemelt zenekarokkal megegyeznünk a még egyetlen üres headliner helyre.
Bővebben...

Sziget 2011: Tíz év, öt napba sűrítve

SZIGETImmár tizedik éve indulunk tömött sorokban esténként a Roma Sátor felé, ahol a hajnalig tartó forgatagban mindig találunk kedvünkre való muzsikát.  Ez a helyszín a kelet-európai és a roma zenei kultúra sokszínűségét élteti, a tradicionálistól a modern műfajokig. Az idei program az elmúlt tíz év kedvenceiből állt össze, megfűszerezve új ínyencségekkel is, augusztus 10-15 között.
Bővebben...

Sziget 2011: Utazás a világzene körül

SZIGETTeljes a Sziget világzenei programja, melyben idén is - a korábbi évekhez hasonlóan - a műfaj legfrissebb sztárjai és legnagyobb előadói kaptak helyet, földrajzi és stiláris határok nélkül, augusztus 10-15 között. Szerdán kezd a LaBrassBanda. Németországban eddig sem kellett a szomszédba menni, ha izgalmas rezesmuzsikára vágyott az ember, a multikulturális Schal Sick Brass Band és Mardi Gras Brass Band a műfaj éllovasai közé tartozott.
Bővebben...

8. oldal / 10

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>