2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok SZIN ATB DJ set a nagyszínpadon

ATB DJ set a nagyszínpadon

SZINA Kosheen csütörtöki koncertje telitalálat volt: Sian, aki törött lábbal érkezett, sérülten is hatalmas lendülettel, mankójával diktálta az ütemet a közönségnek.

A Russkaja a Pepsi Színpadnál táncoltatta meg a SZINezőket, a Brains és a Csík is kitett magáért, a Kozmosz pedig annyira jól érezte magát, hogy mára is maradt: a SZIN Plázson az első színes koncertjük után emléktáblát is avattak a fiúk. ATB új albummal érkezik a nagyszínpadra, a Magshegyi ezernyi csodával, Péterfy Bori energiabombával, Ganxta Zolee pedig legütősebb szövegeivel készül a SZINre. A fuvolás beatbox pionír Nathan „Flutebox” Lee, a Zagar, a The Carbonfools és a Pély Barna Trió fellépése is kihagyhatatlannak ígérkezik.

A Kosheen koncertje nem csak a közönségnek lesz emlékezetes: az énekesnő, Sian Evans a színpadra törött lábbal, mankóval érkezett, amivel a ritmust diktálta, de a táncról nem tudott lemondani. Az átütő energiájú, csodálatos mosolyú d’n’b díva felhőtlen hangulatát pillanatok alatt átvették a SZINesek, akiknek Sian magyarul köszönte meg a bulit. A Russkaja s zene mellett kis orosz nyelvleckével is készült, a Brainsre egy emberként mozgott a színpad előtt összegyűlt tömeg, a Csík Zenekar pedig nagyon jó hangulatú koncertet adott. A Kozmosz annyira jól érezte magát tegnap – a fellépésén, előtte, és azután is – hogy ma is fesztiválozott: a SZIN Plázson Kozmosz zenére a fiúk felavatták az erre az alkalomra készíttetett emléktáblájukat.

A német DJ, André Tannenberger – azaz ATB – júniusban kiadott, Sunset Beach DJ Session 2 korongját és felejthetetlen slágereit is elhozza a minőségi elektronikus zenére vágyóknak. Előtte barátja és zenésztársa, Josh Gallahan pörgeti majd a korongokat, az Irie Maffia pedig sötétedés után sem hagyja lehűlni a levegőt és a hangulatot. Bocskor Bíborka a Magashegyi Underground élén varázsol majd, aki Péterfy Boriék koncertjére indul, készüljön egy kiadós ugrálásra.

Ganxta Zolee és a Kartel tagjai nagyon várják már a mai fellépést. Az anno Fényes Ösvényként megismert kísérőzenekaruk zenészei, akik mára már teljes értékű Kartel tagok, többségében szegedi származásúak: a zenekar gitáros-zeneszerzője, Gajdacsi Gábor, valamint a basszusgitáros Kiszin Miklós számára is hazai pálya lesz a Szegedi Ifjúsági Napok Pepsi színpada. A srácok a koncert után maradnak bulizni a Partfürdőn – rengeteg itteni baráttal és volt osztálytárssal kell majd koccintaniuk.

A fuvolás beatbox úttörője, Nathan „Flutebox” Lee a The Clinic-kel érkezik, a Soerii & Poolek DJ Act-tel jön, játszik majd az Ocho Macho, a PUF, a Zagar, a colorStar, Odett, a lányok nagy örömére jön Fehér Balázs, és persze a The Carbonfools, Angliából jön a Far Too Loud, a hamarosan anyukává váló Palya Bea triókoncertet ad, ahogy Pély Barna is triójával érkezik. Lesz még Random Trip, Grand Mexican Warlock és még rengeteg más fellépő, amik a szegedi vízilabdásokat ma ismét arra sarkallták, hogy itt bulizzanak, csapatostul.

Címkék: fesztivál | Szeged | SZIN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>