2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Fesztiválok SZIN

SZIN

SZIN: már több mint hatvanan a kezdő körben

SZIN: már több mint hatvanan a kezdő körbenTöbb mint 60 fellépő neve már publikus az idei SZIN-en, és még legalább ennyi név bejelentése hátra van. A külföldi zenei produkciók között szerepel a brit slágergyáros Example, a tavalyi SZIN közönségszavazáson élen végző Russkaja,

Bővebben...

Brit slágergyáros a SZIN-en

Brit slágergyáros a SZIN-enBrit slágergyárossal, az Example-lel startol a Szegedi Ifjúsági Napok. Az angol énekes, rapper és producer toplistavezető dalainak, teltházas koncert turnéinak

Bővebben...

Most már biztos, idén is lesz Szegedi Ifjúsági Napok

Most már biztos, idén is lesz Szegedi Ifjúsági Napok Megérte kivárni a fesztiválrajongók, a város és a szervezők számára is legjobb megoldást! Hosszas egyeztetés és mérlegelés után a 2013-as Szegedi Ifjúsági Napok sikereinek köszönhetően a fesztivált szervező

Bővebben...

Fogynak a bérletek a SZIN-en

SZINKözel háromszor annyi bérlet kelt el elővételben a SZIN-re, mint tavaly ugyanebben az időszakban
Bővebben...

ATB DJ set a nagyszínpadon

SZINA Kosheen csütörtöki koncertje telitalálat volt: Sian, aki törött lábbal érkezett, sérülten is hatalmas lendülettel, mankójával diktálta az ütemet a közönségnek.
Bővebben...

A Kosheen jegel, Parov Stelar fagyizik a fellépés után

SZINAugusztus 22-ig, a SZIN indulásáig már csak hatot kell aludni, így a fesztiválozók mellett a fellépők is nagyon készülnek már a fesztiválra.
Bővebben...

Lou Bega, a Yellowcard és Luke Fair és Parov Stelarék is készülnek már a Tisza-partra

SZINA nyár szerelmesen teljes, a SZINen pedig mambó királya, az új albumot bemutató Lou Bega gondoskodik arról, hogy a közönség szingliként érkező tagjai párosan távozzanak a koncertjéről, a már egymásra találtak még szorosabban bújjanak egymáshoz tánc közben.
Bővebben...

Tisza-plázs és kedvezmények a SZIN-en

SZINA SZIN szervezői speciális augusztusi szegedieknek szóló kedvezménnyel mondanak köszönetet a helyieknek azért a türelemért és együttműködésért, amellyel minden szegedi támogatja a fesztivált.
Bővebben...

Ördög Nóri a környezettudatos projekt fővédnöke

SZINÚjra pályázattal fogja össze a környezettudatosság és a dizájn elkötelezettjeit a Szegedi Ifjúsági Napok. A tavalyi, divattervezőknek kiírt pályázat után most a környezetbarát, újrahasznosított alapanyagokból készülő kiegészítők készítőihez szólnak a szervezők.
Bővebben...

A Yellowcard, ATB és Lou Bega is a SZIN-en pörög augusztusban

A Yellowcard, ATB és Lou Bega is a SZIN-en pörög augusztusbanIdén is igazi nyárzáró pörgésre számíthatnak a Szegedi Ifjúsági Napok látogatói, 2012. augusztus 22-26 között. Hogy a forró nyár egy valóban izzó, mediterrán hangulatú bulival érjen véget, a napfény városa az eddig legszínesebb zenei felhozatallal várja a SZINezőket:
Bővebben...

Újabb fellépők és zenélő rerobotok a SZIN-en

SZINNemjuci, aki most mutatta be legújabb albumát, amelynek számait a SZIN-re is elhozza, a SZIN ReRobot Race-be is beszáll: ő zsűrizi majd az újrahasznosított alapanyagokból fesztiválbérletért készülő gépeket, amelyek a fesztiválon, az ügyességi fordulóban nem árt, ha tudnak zenélni is.
Bővebben...

SZIN-térítés Szegedről

SZINBár a forró nyári estékre és a fesztiválszezonra még egy kicsit várni kell, Szegeden már most elkezdődik a SZIN-szezon: fesztiválváró bulik sora indul, hogy garantáltan mindenki ráhangolódjon az augusztusi bulira. Ebben az igazi „SZIN-hívők” segítenek, akik a Miért a SZIN? játékba beszállva elmondják vagy elmutogatják, miért is kötelező nyárzáró a szegedi négynapos buli.
Bővebben...

ReRobot invázió Szegeden: zöld építők versenye a SZINen

SZIN 2012A tavaszi nagytakarításnál felszínre bukkanó lomok közül nem minden szemét. A Szegedi Ifjúsági Napok pályázatot hirdet a csonka körzők, alumínium tálcák és gyerekkori lendkerekes kisautók újraélesztésére.
Bővebben...

1. oldal / 5

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>