2019. December 6., Péntek

Útvonal: Fesztiválok SZIN

SZIN

Kelis zárta az idei SZIN-t + képgaléria

SZIN 2011Elhagyták az Újszegedi Partfürdőt a fesztiválozók. Az ország legzöldebb nyárzáró fesztiválja a SZIN színpadon Kelis koncertjével ért véget, Danko Jones-szal a Pepsi Színpadon és erős hip-hoppal a Borsodi Malátabárban. A fesztivál első három napja alatt soha nem volt még olyan meleg, mint idén, így az Újszegedi Partfürdő két medencéje az idei fesztivál legnépszerűbb helyszínei közé lépett elő az augusztus végi SZIN-es nyárban.
Bővebben...

Kelis válogat Szegeden + képek

KelisHarapós zárónap lesz a szombat a SZINen: a Danko Jones a fesztivál történetének legnagyobb turnébuszával érkezett a Partfürdőre, és már pakolják ki a hangszereiket. A kanadai rockerekkel átellenben, a fesztiválterület másik végén az elektronikával kevert r’n’b szól majd – Kelis legutóbbi albumáról játszik majd a SZINeseknek.
Bővebben...

Diana King a backstage-be hívja közönségét

Diana KingDiana King már a hangbeállásnál kisebb koncerttel örvendeztette meg a SZINeseket, esti fellépése után pedig megköszöni nekik a felé áramló hatalmas szeretetet: hatvan rajongóját várja a színpad mögé.
Bővebben...

New York a szegedi SZIN-en

SZINNagy-britanniai turnéja előtt Európában csak a Szegedi Ifjúsági napokon lép fel a Wheatus. Így augusztusban a Tisza partján mindenki teli torokból énekelheti a csapattal, hogy I’m just a teenage dirtbag baby!
Bővebben...

Diana King Szegedre készül

Diana KingA Shy guy című sláger jamaikai énekesnője Szegeden különleges szobában száll meg. Diana King azért kért hatalmas ablakos, teraszos sarokszobát, hogy a város pozitív energiái és Tisza-parti levegője szabadon áramolhassanak nála, így könnyedén rá tudjon hangolódni a helyszínre és a SZINesekre.
Bővebben...

Nem koncertezik a Simple Plan

Simple PlanA kanadai Simple Plan együttes énekese, Pierre hangszálai augusztus 7-én, az együttes koreai fellépésén dagadtak be. Az énekes koreai és kínai orvosai azt tanácsolták neki, hogy tartson szünetet, amennyiben szeretné elkerülni, hogy hangszálai visszafordíthatatlan károsodást szenvedjenek.
Bővebben...

Mediterrán SZINdizájn és a harlemi R’n’B királynő Szegeden

szinAugusztus 24-től hivatásos és hobbidizájnerekkel, divattervezőkkel telik meg a szegedi Tisza part: mindenki aki Magyarországon szab, varr, szögel, forraszt, olvaszt, formáz és fest, ezen a napon az Újszegedi Partfürdőn mutatja meg mire képes.
Bővebben...

Danko Jones vadiúj számokkal a SZINen

SZINKét új számmal adta ki újra legutóbbi albumát, így új dalokkal felszerelkezve érkezik a SZINre a Danko Jones. A kanadai banda tizenöt éve zúz a világban tökös rockzenéjével, ami a hollywoodi sztárokat is rajongói közé állította. A Karate kölyökkel és a magyar Ektomorffal is klipet forgató együttes augusztus 26-án, pénteken koncertezik a Szegedi Ifjúsági Napokon. A rock trió koncertjén a SZINesek saját tervezésű fesztiválpólókban bulizhatnak. A négynapos Tisza-parti fesztre vasárnapig éri meg a legjobban bérletet váltani.
Bővebben...

Fúzió és királyság az idei SZIN-en

SZINAz R’n’B, a reggae, a pop és a dancehall hullámai fonódnak egybe és sodorják majd magukkal a fesztiválozókat a Tisza partján: Diana King, a legjobb zenei irányzatokat ötvöző fúziós reggae műfaj megteremtője teszi át zenei királyságának székhelyét Szegedre. Az uralkodásban osztoznak vele a legjobb magyar bandák is, elektrot a NEO, pop-rockot a Zanzibár hoz, zenél a Magashegyi Underground, és újra fesztiválszínpadon áll Barabás Lőrinc. A négynapos szegedi bulira bérletet váltani vasárnapig éri meg a legjobban.
Bővebben...

Harlemi R’n’B és kaukázusi ritmusok Szegeden

SZIN 2011Augusztus végén, a SZIN-en Kelis, a harlemi R’n’B királynő élőben kever ütős turmixot a fesztiválozóknak, osztrák földről hoz orosz skat a Russkaja, és új albumával jön a Tisza-partra a kanadai punk pop egyeduralkodó, a Simple Plan. Az Újszegedi Partfürdőre már lefoglalták a nyaralásukat az electro, a rock, a ska, a hip-hop, a világzene és a dancehall legizgalmasabb képviselői.
Bővebben...

Önkéntes utcazenészek vezetik fel a SZIN-t

SZINA Szegedi Ifjúsági Napok programjának alaphangját idén a SZIN-rajongók adják meg: a fesztivál útjára indítja országos utcazene mozgalmát. Az utcán zenélő rajongók videóiból áll össze a fesztivál idejére a Szinezd újra! dal 2011-es, közös változata, és az önkéntesen beküldött videóikkal a rajongók fiatal tehetségek zenetanulását is támogatják. Kedvenc zenészeink is feltűnhetnek majd a klipben és garantáltan találkozunk majd velük a szegedi Partfürdőn, augusztus 24. és 28. között.
Bővebben...

ÖkoSZIN 2010 - Ha FA van, minden van!

SZINMárpedig az Újszegedi Partfürdőn voltak fák szép számmal.  És nem csak egyszerűen voltak, de 4 napig együtt is buliztak a SZIN-re látogató emberekkel. Ilyet még a világ nem látott: volt amelyik megszólalt, volt mely emberekkel ölelkezett, sőt még egy szépségversenyt is rendezetek maguknak!
Bővebben...

Idén is 'megSZINesítette' az eső a fesztivált

SZIN 2010 Sajnos idén is úgy alakult a SZIN fesztivál utolsó napján az időjárás, hogy az eső közbeszólt, és kicsit megbolygatta a tervezett programot. Nagy bánatomra például a Silent Disco abszolút nem üzemelt, így tegnap már nem lehetett fejhallgatóval bulizni a medencében.
Bővebben...

2. oldal / 5

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>