2019. December 6., Péntek

Útvonal: Fesztiválok SZIN

SZIN

Pozitív közérzet, látogatói rekord a SZINen

Pozitív közérzet, látogatói rekord a SZINen „Nem csak környezettudatos szempontból, de emberileg is fenntartható fesztivál” - a látogatók, a fellépők és a helyszínre érkező civilek általános véleményét tükrözi a mondat az idei Szegedi Ifjúsági Napokról. Az előzetes felmérések alapján a Zöld-SZIN-Tér bizonyult az egyik legkedveltebb helyszínnek, a Re:pohár elfogadottsága 98%-os, a látogatók száma pedig rekord: majd’ 71 ezren buliztak a fesztivál négy napja alatt az Újszegedi Partfürdőn.
Bővebben...

Scooter SZINre lépett!

Scooter SZINre lépett! Kétségtelen, hogy a szegedi SZIN fesztiválon tegnap este a fellépők közül a Scooter vitte a pálmát. Mondjuk ez már sejthető volt abból is, hogy az eredetileg a Pepsi színpadra tervezett koncertet a sok elővételben eladott jegyekre való tekintettel át kellett helyezni a SZIN nagyszínpadra.
Bővebben...

Már javában pörög a buli a SZIN-en!

Sugababes Szegeden az újszegedi partfürdőn kapott ismét helyett az idei fesztiválszezon utolsó fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok, vagyis a SZIN. A bérletesek már kedden elfoglalhatták a helyszínt sátraikkal, azonban a programok csak szerdán kezdődtek. Csütörtök esti fellépők közül az első igazi nagy fellépő az Angliából érkezett Chicane, aki az elektronikus zene kedvelőinek nyújtott felejthetetlen élményt koncertjével.
Bővebben...

Bringaszínpad és klímakapszula a SZIN-en

A nyár utolsó nagy bulija, a Szegedi Ifjúsági Napok a fenntarthatóság jegyében, a fesztivál ideje alatt – augusztus 25-29 között - kerékpárral hajtott öko-színpadot is üzemeltet. De a legnagyobb hazai ökorandin lesz klímakapszula is, ami nem más, mint egy üvegházas mikroklíma vizsgálat.
Bővebben...

Presser SZIN-re lép

Ilyet még nem láttatok: Presser Gábor a SZIN-en lép fel a Csík zenekar és a Fabula Rasa vendégeként!
Bővebben...

Teltházat csinál a Scooter a SZIN-en?

ScooterEgyre nagyobb az érdeklődés a Scooter SZIN-es koncertjére. Az elővételes jegyadatok alapján a közönség már kinőtte a zenekar fellépésének - korábban meghirdetett – helyszínét. A német techno-hardcore banda átkerült a SZIN Nagyszínpadra, de a jegyek egyre fogynak, fogynak, csak fogynak...
Bővebben...

SZINes, de nem zavaró

SZINes, de nem zavaróEgy vadonatúj technikai fejlesztéssel és egy speciális éjszakai programmal is biztosítja a Szegeden élők éjszakai nyugalmát a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőgárdája. Az ország legnagyobb ökorandija augusztus 25-29 között várja az ország minden pontjáról érkező, nyárbúcsúztató fesztiválozókat.
Bővebben...

Vízimozi a SZIN-en

Vízimozi a SZIN-enA nyár utolsó nagy fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok napközben strandozós nyaralást, estétől pedig többhelyszínes bulizást ígér, idén augusztus 25-29 között a szegedi Partfürdő területén. Nincs más megoldás, ott a helyünk!
Bővebben...

Lájkoljuk a Fákat!

Magyarország első fenntartható fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) már eddig is sokat tett azért, hogy a környezetbarát szórakozás ne csak álom legyen és a szervezők az idei évben még egy lapáttal rátesznek az eddigiekre. Fák gondolatai, faszépségverseny, tömeges faölelés… Csak néhány ízelítő a SZIN idei ökomenüjéből.
Bővebben...

SZIN új fellépők: a Rasmustól a N.O.H.A-ig

SZIN új fellépők: a Rasmustól a N.O.H.A-ig Strandozós, bulizós nyárzárást ígér a legnagyobb hazai „ökorandi”, a Szegedi Ifjúsági Napok augusztus 25-29 között a szegedi Tisza-parton. A korábban bejelentett nevek mellé a napokban csatlakozott a The Rasmus, Beardyman, Parov Stelar és a N.O.H.A
Bővebben...

Aki SZIN bérletet vesz, jó ügyet is támogat

Aki SZIN bérletet vesz, jó ügyet is támogatMagyarország első ökotudatos fesztiválja, a Szegedi Ifjúsági Napok jótékony célra ajánlja fel a SZIN bérletekből befolyt összeg egy részét. A szervezők minden eladott hetijegy árából 3000 Ft-ot a Borsod megyei árvízkárosult területek lakosságának megsegítésére fordítanak.
Bővebben...

A SZIN-en indul a végső visszaszámlálás

A SZIN-en indul a végső visszaszámlálás Korábban már közhírré tették a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, hogy egy koncert 37 forintba fog majd kerülni a fesztiválra. Most már azt is tudjuk, milyen koncert kerül ennyibe: többek mellett a The Final Countdown örökbecsű slágerrel világhírt szerzett Europe, a Brit-Awards díjnyertes angol lánytrió, a Sugababes vagy a dance műfaj nagy öregje Chicane is fellép a nyár utolsó nagy fesztiválján augusztus 25-29 között az Újszegedi Partfürdő területén. Mindezeken túl – a SZIN látogatók és a környék lakói nagy megelégedésére – Silent Disco is tarkítja majd az éjszakai programot. S ezek még csak az első nevek, hamarosan jön a többi!
Bővebben...

SZIN 2010: RE:pohár az ökorandin

SZIN 2010: RE:pohár az ökorandin A honi fesztiválpaletta első fenntartható fesztiválja, a nemzetközi The Greener Festival díjas Szegedi Ifjúsági Napok tavaly már letette a „zöld” fesztiválozás első mérföldkövét azzal, hogy – egyéb kezdeményezések közt - bevezette a fesztiválon a visszaváltható, azaz RE:poharat. Idén további zöld megoldásokra készül a SZIN, az ország legnagyobb ökorandija, augusztus 25 és 29 között.
Bővebben...

3. oldal / 5

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>