2019. December 6., Péntek

Útvonal: Fesztiválok SZIN

SZIN

37 forint egy koncert

37 forint egy koncert Március 31-ig még a tavalyi áron vásárolhatunk bérletet a legnagyobb nyárzáró fesztiválra, a Szegedi Ifjúsági Napokra. A nyári szünet utolsó napsütéses hétvégéjén, a Tisza-parti buliban egy koncertet 37 forintért lehet majd megnézni, augusztus 25-29-ig az Újszegedi Partfürdő területén.
Bővebben...

Közönségcsúcs a nyárzárón

Közönségcsúcs a nyárzárónA tavalyinál 4 ezerrel többen, közel 62 ezren pörögtek a Tisza-parton, a legnagyobb nyárzáró bulin, a Szegedi Ifjúsági Napokon. A fesztivál közönsége már az egész fesztiválon re:pohárból sörözhetett, a környezetvédelmi miniszter átadta a Zöld Fesztivál díjat, mindenki boldogan fesztiválozott, a helyi önkormányzat jegyzője pedig elnémíttatta a zenét a zárónap éjszakáján.
Bővebben...

Zöld fesztivál lett a SZIN

Zöld fesztivál lett a SZINImmár a Környezetvédelmi minisztérium „Zöld Fesztivál” minősítését is magáénak tudhatja a Szegedi Ifjúsági Napok, mely a hazai fesztiválok között elsőként tűzte zászlajára a fenntartható fejlődés, az ökotudatos életmód népszerűsítését.
Bővebben...

Számos adat, SZINes programok

Számos adat, SZINes programokMacy Gray, Guano Apes, Gabriella Cilmi, Woodstock életérzés, re:pohár, ökotudatosság, -1. nap. Csak pár ízelítő program-érdekesség az aug. 25 és 30 között megrendezésre kerülő Szegedi Ifjúsági Napok kínálatából. A legnagyobb nyárzáró zenei fesztivál előkészületei javában zajlanak az Újszegedi Partfürdőn, hogy a keddi 17 órai kapunyitásra a SZIN teljes „pompájában” fogadja a látogatókat. Ehhez sok ember összehangolt munkájára van szükség. Így…
Bővebben...

Kék ég, zöld fű, szőke Tisza és SZIN-es programok

Kék ég, zöld fű, szőke Tisza és SZIN-es programokAz augsztus 25-én, a Woodstock emléknappal indító Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN) zárja az idei fesztiválnyarat. A színpadokon 220 fellépő – köztük Macy Gray, Gabriella Cilmi, a Guano Apes, a Russkaja és a !Deladap – és számos egyéb program várja a látogatókat a szegedi Tisza-part medencékkel tarkított partfürdőjén.
Bővebben...

GhettoBlaster, masszőr és virágok az öltözőbe

GhettoBlaster, masszőr és virágok az öltözőbeMár javában készülnek a Szegedi Ifjúsági Napok szervezői, hogy augusztus utolsó hétvégéjén, a fesztiválnyár nagy záróbuliját celebrálják. Ahhoz hogy minden klappoljon, a fellépő sztárok kívánságait is ki kell majd elégíteni. Erős női vonalat vonultat fel idén a Szegedi Ifjúsági Napok, hiszen fellép majd Macy Gray és Gabriella Cilmi is a legnagyobb nyárzáró fesztiválunkon. Egyikük úgy gondolta, hogy semmi extrát nem kér, csak jön és énekel, míg a másik azért jelzett náhány kívánságot. Így például rózsákkal szeretné telerakni öltözőjét, de emellett egy vanília illatú gyertyát is akar.
Bővebben...

Re:pohár, sörkollektor, zöld rendőrség

Re:pohár, sörkollektor, zöld rendőrségA fenntartható fesztiválozás honi népszerűsítésének élharcos fesztiválján, a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) idén már a sört - mint megannyi európai fesztiválon – visszaváltható, ún. Re:pohárból ihatják a fesztiválozók. De lesz ökoteregetés, zöld rendőrség, komposzt étkészlet, ökolábnyom mérés, fair trade kávézó, riksataxi is.
Bővebben...

SZINnel zár a nyár

SZINnel zár a nyárAugusztus végén végleg lezáródik az idei fesztiválnyár, és a nagy záróesemény nem más, mint a szegedi Tisza-part medencékkel tarkított partfürdőjén rendezendő Szegedi Ifjúsági Napok. A színpadokon a hazai zenei élet krémje mellett ott lesz Macy Gray, Gabriella Cilmi, a Guano Apes, a Russkaja és – mások mellett – a !Deladap. A SZIN idén már 5 naposra bővült: a mínusz egyedik napon, azaz augusztus 25-én az idén 40 éves Woodstocknak állít emléket a fesztivál.
Bővebben...

Woodstockra emlékeznek a SZINesek

Woodstockra emlékeznek a SZINesekJimy Hendrix, Janis Joplin és a The Doors dallamai is felcsendülnek egy-egy koncert erejéig az idei – immár ötnaposra bővült - Szegedi Ifjúsági Napokon. Hazánk legnagyobb hagygyományokkal rendelkező fesztiválja a most a 40 éves Woodstockra emlékezik.
Bővebben...

54 forint egy koncert a SZIN-en

Ki gondolná, hogy a válsággal súlytott gazdasági helyzetben Gabriella Cilmit, Macy Grayt vagy akár a Guano Apest koncertenként 54 forintért meg lehet nézni! A Szegedi Ifjúsági Napok még július 19-ig átvállalja az Áfa-növekedés különbségét, utána már egy koncert 63 forint lesz. És még egy jó hír: a SZIN, egy Woodstocknak emléket állító mínusz egyedik nappal bővülve, immár 5 napon át zárja a nyári fesztiválszezont.
Bővebben...

SZIN: A 'zöldebb fesztivál'

SZIN: A 'zöldebb fesztivál'Európa legzöldebb fesztiváljai közé pályázik a Szegedi Ifjúsági Napok (SZIN), mely az itthoni fesztiválok közt elsőként tűzte zászlajára a fenntartható fejlődés illetve az ökotudatos életmód népszerűsítését
Bővebben...

A Kill Bill sztárja filmet forgat a SZIN-en

A Kill Bill sztárja filmet forgat a SZIN-enA Szegedi ifjúsági Napok adja az egyik helyszínét Koltai Róbert új filmjének. Tehát senki ne higgye, hogy túl sokat ivott, ha augusztus 26. és 30. között, az újszegedi Partfürdőn egyszercsak meglátja Michael Madsent élő valójában, vagy sörözés közben Szabó Győző és Pindroch Csaba közé keveredik. Aki olcsóbb jegyet akar venni a SZIN-re, az július 19-ig még megteheti.
Bővebben...

Macy Gray is fellép a SZIN-en

Macy Gray is fellép a SZIN-enAki csodát akar hallani, irány augusztusban a SZIN! A hazai fesztiválpaletta legnagyobb nyárzáró eseménye, a Szegedi Ifjúsági Napok szervezőinek felkérésére ugyanis, a korábban bejelentett sztárok- Gabriella Cilmi, Guano Apes, !DelaDap és mások - mellé a napokban csatlakozott a r&b és soul énekes, szövegíró, lemezproducer és színésznő - mindemellett három gyermek anyukája - Macy Gray. A SZIN augusztus 26-30 között, az Újszegedi Partfürdőn várja közönségét.
Bővebben...

4. oldal / 5

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>