2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok SZIN Diana King a backstage-be hívja közönségét

Diana King a backstage-be hívja közönségét

Diana KingDiana King már a hangbeállásnál kisebb koncerttel örvendeztette meg a SZINeseket, esti fellépése után pedig megköszöni nekik a felé áramló hatalmas szeretetet: hatvan rajongóját várja a színpad mögé.

Azok, akik a leggyorsabban csapnak le Diana pólóira, a koncert után bemehetnek az énekesnőhöz, aki mindenkinek személyre szólóan dedikálja a trikókat. Az uniszex ruhadarabnak más szerepe is lesz a fesztivál pénteki napján: a SZIN DizájnParton kora este zöld divatbemutatón és utána workshopon mutatkoznak be a megunt ruhákból varrt táskák, sörös dobozokból készült gyűrűk, és a papírból készült kisestélyik.

A teret és a lelkeket megtöltő hang, átható pozitív energia és egy nagyon harmonikus, összetartó zenekar várja ma este a SZINeseket. Diana King és csapata szívből játszik, ezt már délelőtt megtapasztalhatták, akik a nagyszínpad környékén jártak. A fúziós reggae királynője szeret személyes kapcsolatba kerülni azokkal, akiknek énekel, ezért közönségtalálkozót szervezett. Hatvan rajongóját várja a színpad mögé, így érdemes lesz mielőbb lecsapni a pólókra, amiket az énekesnő magával hozott – ezeket fogja személyre szólóan dedikálni mindannyiuknak.

Diana King

Zöld dizájn, öko divat

A zene mellett ma (is) a környezettudatosságé a főszerep. A SZIN pályázatot hirdetett divattervezőknek, így ma este hattól a fesztiválozók különleges divatshowt nézhetnek meg. Az újrahasznosított anyagokból tervezett darabok közt lesz papír kisestélyi, szúnyogháló kabátka, sörös dobozból készült korona, az Öko-Pannon pedig kiállítja recycling kollekcióját. Ezekben a ruhákban már láthattuk Gryllus Dorkát, Tóth Gabit, D. Tóth Krisztát és Görög Zitát is. A divatshow után a tervezők bemutatnak egy-két fogást a fesztiválozóknak, akik bátran kipróbálhatják, hogyan készülnek a trendi öko ruhák, ékszerek, és kérdezhetnek is a zöld szemléletről a workshopon.

Azok, akik úgy érzik, a kézügyesség nem erősségük, de szívesen tennének valamit a környezetükért azon kívül, hogy a SZINen RE:pohárral csökkentik a szemét mennyiségét. A divatbemutatótól pár méterre, a Zöldplaccon a Tanulmányi Információs Központ sátránál feltűzheti zöld ígéretét az Ígéretfára. Például azt, hogy a kevesebb áramfogyasztásért mindig lekapcsolja maga után a villanyt, vagy, hogy víztakarékossági szempontokat szem előtt tartva ezentúl csak a kedvesével együtt zuhanyzik.

SZINesek a Russkaja klipjében, Wheatus afterparty a Malátabárban

Óriási bulit csináltak, rajongóikkal megtelt a Pepsi színpad előtti tér. Ők a Russkaja, az osztrák-orosz ska, a csapat élén Georgijjal, az átható tekintetű óriással. A banda és a közönség pillanatok alatt megtalálta a közös hangot, a zenészek együtt éltek a színpad előtt táncolókkal. Ezt a hangulatot át- és újraélhetik majd, akik megnézik a csapat most készülő klipjét, hiszen ahhoz a szegedi koncerten is rögzítettek videóanyagot.

Az amerikai Wheatus tagjai is nagyon élvezték a Tisza-parti fesztivált: másfél órás koncerten bizonyították, hogy a Teenage dirtbag megaslágeren túl is tudnak zenélni – a közönségnek a buli végén persze ezzel a számmal köszönték meg az élményt. A csapat a város napközbeni megismerése után a fesztiválozókhoz is szeretett volna közelebb kerülni, így nekiindultak, és végül a Borsodi Malátabárban buliztak rajongóikkal, akik, akárcsak Brendanék, sosem felejtik majd el ezt a szegedi estét.

Egy kis kedvcsináló

 

Címkék: fesztivál | koncert | Szeged | SZIN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>