2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok SZIN Fogynak a bérletek a SZIN-en

Fogynak a bérletek a SZIN-en

SZINKözel háromszor annyi bérlet kelt el elővételben a SZIN-re, mint tavaly ugyanebben az időszakban

Május 31-ig közel háromszor annyi bérlet kelt el elővételben a SZIN-re, mint tavaly ugyanebben az időszakban. A siker köszönhető annak is, hogy a Szegedi Ifjúsági Napok idén jelen volt a Szegedi Borfesztiválon, ahol minden nap egy villámakciós órában lehetőség volt 11.900 Ft helyett mindössze 10.000 Ft-ért SZIN bérletet vásárolni. A villámakció keretében a szervezők, több mint 1000 db kedvezményes bérletet adtak el. A villámakció mellett nyereményjátékot is hirdettek a fesztivált kedvelőknek, melynek keretében egy szerencsekerék megpörgetésével lehetett különböző SZINes ajándékokat nyerni. Az akciós napok iránti nagy érdeklődésre való tekintettel hamarosan elindul a SZIN Roadshow, mely a főváros mellett, több vidéki nagyvárosban is villámakciókkal és hasonló aktivitásokkal jelentkezik majd, így érdemes rendszeresen figyelni a SZIN Facebook oldalát, valamint a weboldalt a friss információkért és a pontos részletekért. Emellett egyre több fellépőt is kommunikálnak a szervezők, melyek között számos különböző zenei stílus képviselőit találhatjuk meg.

A Szegedi Ifjúsági Napok idén még SZINesebbé tette a Szegedi Borfesztivált, mely ebben az évben május 17. és 26. között került megrendezésre. A SZIN standja előtt kígyózó sorok álltak, hogy megpörgethessék a szerencsekereket, mellyel SZINes ajándékokat lehetett nyerni. A villámakció keretében minden nap 1 órában, mindössze 10.000 Ft-ért vásárolhattak bérletet a SZIN rajongók, mely óriási érdeklődést váltott ki, több mint 1000 db bérletet adtak el a Borfesztivál ideje alatt. A május 31-ig elővételben megvásárolható, szintén kedvezményes 11.900 Ft-os bérletekkel együtt így közel háromszor annyi bérlet kelt el, mint tavaly ugyanebben az időszakban. „A szerencsekerekes nyereményakció és a villámakció rendkívül népszerű volt, nagyon örülünk, hogy ilyen sok embert sikerült megmozgatnunk a kampány révén. Sokan érdeklődtek, főleg a fővárosból, hogy hasonló aktivitást tervezünk-e Szegeden kívül. A nagy sikerre való tekintettel jó hírünk van minden kedves SZIN rajongónak, hiszen hamarosan elindul a SZIN Roadshow, melynek keretében Budapesten, Miskolcon és több vidéki nagyvárosban is különböző játékokkal, aktivitásokkal, és bérlet villámakciókkal jelentkezik majd a SZIN stábja”- nyilatkozta Kurucsai János, a SZIN sajtószóvivője.

A fellépőket illetően, már közel 50 zenekar nevét közzé tették a szervezők, és további 50 együttes lesz publikálva a közeljövőben, több neves külföldi dj kíséretében. A szervezők komoly hangsúlyt fektetnek a nem zenei programokra is, melyek idén még színesebbnek ígérkeznek.  A fesztiválozók nem csak kreativitásukat, de ügyességüket és bátorságukat is próbára tehetik, akik pedig a humor fenegyerekeire kíváncsiak, stand-up fellépők műsorait kísérhetik figyelemmel napközben.  A környezettudatosság jegyében idén is lesznek zöld programok, valamint a jelenlévő civil szervezetek révén a társadalmi felelősségvállalás is előtérbe kerül majd. Érdemes rendszeresen figyelni a SZIN hivatalos Facebook oldalát (http://www.facebook.com/szin.official), valamint a weboldalt (http://www.szin.org), ahol nem csak a legújabb nevekről tájékozódhatnak a SZIN rajongók, de a Roadshow állomásairól és a villámakciók, programok részleteiről is olvashatnak bővebben.

Címkék: SZIN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>