2020. Február 20., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok SZIN Kelis válogat Szegeden + képek

Kelis válogat Szegeden + képek

KelisHarapós zárónap lesz a szombat a SZINen: a Danko Jones a fesztivál történetének legnagyobb turnébuszával érkezett a Partfürdőre, és már pakolják ki a hangszereiket. A kanadai rockerekkel átellenben, a fesztiválterület másik végén az elektronikával kevert r’n’b szól majd – Kelis legutóbbi albumáról játszik majd a SZINeseknek.

A díva a fellépés idejére három különböző helyen is foglalt szállást magának, kisfiának és zenésztársainak, így a koncert után eldöntheti, melyik lakosztályában piheni ki a bulit. Pénteken új hagyomány született: a zöld divatbemutatón jövőre is gyönyörködhetnek a modellekben és az öko kreációkban a fesztiválozók.

A rockoroszlán Danko Jones épp’ hangol – már a beállás is hatalmas buli, a fesztiválozók pillanatok alatt a színpad elé gyűltek. Este kiadós rock & roll jut majd mindenkinek, aki a kanadai srácok koncertjét választja. Finomkodás, pihengetős bólogatás biztosan nem, pörgős gitárbetétek, masszív dobszólamok és óriási közönségőrület várható Danko Jones és bandája koncertjén.

Kelis az esti fellépésére három szállásának valamelyikén készülődik, kisfiával együtt. A kis Knightnak a szervezők ajándék fesztiválpólóval készültek, és mindent megtesznek, hogy ő és anyukája is a lehető legjobban érezzék magukat Szegeden. A legutóbbi, Flesh Tone című albumán elektronikusabb vonalat hozó énekesnő a legnagyobb slágereit, a Milkshake-et és a Trick me-t sem hagyja otthon este.

Diana King

Zöld divat és éltető rajongói energia

A Szeged Ifjúsági Napok idén hagyományt teremtett: a SZIN DizájnParton péntek este tizennégy csinos modell vonult fel közel két tucat öko kreációban. Újrahasznosított háztartási hulladékokból, papírból és megunt ruhákból készült ruhakölteményeket és sörösdobozokból, zipzárakból készült kiegészítőket viseltek a lányok, akik amellett, hogy a medencéből és a partról őket figyelő közönség örömére nagyon kellemes látványt nyújtottak, a környezettudatos szemlélet fontosságára hívták fel a figyelmet. A fesztivál az idei zöld dizájnpályázat sikere után előreláthatóan a következő években is megszervezi majd az öko divatbemutatót.

A bemutató után, ahogy a SZIN színpadhoz induló fesztiválozók közül egyre többen kaptak ingyen ölelést: a ternYpe csapata így küzd a társadalmi előítéletek ellen, öleléssel mozdítják elő a romák elfogadását. Az ingyen ölelések pillanatai után a SZINesek Diana King buliján énekelték együtt a jamaikai hangulatot varázsoló énekesnővel, hogy „I say a little prayer for you”. Az örök sláger mellett rengeteg új dalt hallhatott a közönség, akiknek energiája teljesen feltöltötte az énekesnőt. A koncert utáni interjún elmondta: köszöni Szegednek a fantasztikus bulit, és a pozitív energiát, ami áradt felé a rajongókból – ez az, ami élteti őt. Inspirációt is jelent neki a közönség szeretete, így majdnem minden nap ír egy új dalt – talán a szegedi koncert is megihleti majd.

Címkék: fesztivál | Kelis | koncert | Szeged | SZIN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>