2019. December 6., Péntek

Útvonal: Fesztiválok SZIN Kelis zárta az idei SZIN-t + képgaléria

Kelis zárta az idei SZIN-t + képgaléria

SZIN 2011Elhagyták az Újszegedi Partfürdőt a fesztiválozók. Az ország legzöldebb nyárzáró fesztiválja a SZIN színpadon Kelis koncertjével ért véget, Danko Jones-szal a Pepsi Színpadon és erős hip-hoppal a Borsodi Malátabárban. A fesztivál első három napja alatt soha nem volt még olyan meleg, mint idén, így az Újszegedi Partfürdő két medencéje az idei fesztivál legnépszerűbb helyszínei közé lépett elő az augusztus végi SZIN-es nyárban.

A nyárzáró szegedi fesztiválon Dél-Magyarország első ökotudatos divatshow-ján felvonuló modellek bizonyították, hogy a divatnak és a környezetvédelemnek van közös metszete és ingyen öleléseket is osztogattak a fesztiválozóknak. A fesztivál idején a Borsodi Malátabárban közel félezer használt sörösdoboz kelt új életre.

A négy nap alatt 69600 fesztiválozó látogatott el a SZIN-re: Diana King és Kelis koncertjein a közönségtér zsúfolásig megtelt a SZIN színpad előtt.

SZIN 2011

A rockoroszlán Danko Jones mindent beleadott a színpadon, az utolsó szuszt is kizenélték magukból, hiszen a maximumot akarták hozni Szegeden. Az energikus rockbulin a frontember elárulta hitvallását: a legnagyobbak, mint Johnny Cash és James Dean örökségét viszi tovább. A karizmatikus énekes a színpadon különleges ajándékot kapott, egy rajongójuk grafitrajzot készített a zenekarról, így megfogható emléke is lesz Dankoéknak a szegedi éjszakáról.

SZIN 2011

A fesztiválterület másik végén Kelis, a legutóbbi albumán már erősen elektronikus elemekkel dolgozó hip-hop/r’n’b díva egy hatalmas hullámzásba egyesítette a táncoló-lüktető tömeget, akiket nem csak hangjával, de igéző színpadi mozgásával is elkápráztatott. A SZIN színpadnál a területet teljesen betöltő tömeg Kelis előtt a 30Y koncertjét énekelte végig: az elmúlt évek legnépszerűbb hazai dalainak kiötlői kitörő sikert arattak a Szegedi Ifjúsági Napokon.

SZIN 2011

Hip-hopból is jutott még a fesztiválozóknak: a Hősök, Sub Bass Monster és Akkezdet Phiai is a Borsodi Malátabár színpadjáról szövegeltek bele a Tisza-parti éjszakába a sátrat teljesen megtöltő rajongóknak.

Címkék: fesztivál | Szeged | SZIN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>