2019. December 6., Péntek

B.my.Lake 2014

B my LakeAz elektronikus zene rajongóinak körében tavaly óriási sikert aratott a Bala- tonvilágoson jelentkező B.my.Lake Fesztivál, idén pedig még több előadóval és a tavalyinál is nívósabb programmal készülnek a szervezők,

a VOLT-és a Deadcode Produkció. Az augusztus 18-22 között megrendezésre kerülő B.my.Lake, - mely de- bütálását követően egyből el is nyerte Hollandiában az „Európa legjobb új fesztiválja” díjat a “European Festival Awards”-on, - egyedülálló módon vonultatja fel az e-zene legelismertebb DJ-it. Igazi hiánypótló fesztiválként jelentkezik a Nagyon Balaton programsorozatban: soha nem látott LineUp- pal várja a techno, tech house, dnb, electro, minimal és EDM szerelmeseit.

Az idén négy naposra bővült „all day and all night long” fesztivál Balaton egyik legszebb partszakaszán, a Balatonvilágoshoz tartozó vadregényes Club Aliga területén kerül megrendezésre, közvetlenül a vízparton - több, mint 120 DJ közreműködésével. A Club Aliga Üdülőközpont a II. Világháború után egy pártüdülővé alakult, és itt pihente ki fáradalmait szinte minden hétvé- gén pl. Kádár János (akinek villája a mai napig a területen van) és Ráko- si Mátyás. Magyarországi útja során itt szállt meg többek között Hruscsov, Fidel Castro, Brezsnyev és Gagarin is.

A történelmi hagyaték pikantériája, hogy most éppen ezen a csodálatos helyszínen várja 6 színpaddal a partizó közönséget a nyár egyik legjobban várt rendezvénye, a B.my.Lake Fesztivál.

A bérletek és napijegyek országszerte kaphatók az ismert jegyirodákban. Részletes információ, szállásfoglalás, online jegyvásárlás:

www.bmylake.hu Facebook.com/bmylakeofficial

B.my.Lake
2014.Augusztus 18-19-20-21,
Balatonvilágos, Club Aliga Üdülő- központ

Címkék: B.my.Lake | Balaton

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>