2020. Január 25., Szombat

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok Balatonfüred, a Mini Világtalálkozó helyszíne + Képek

Balatonfüred, a Mini Világtalálkozó helyszíne + Képek

Mini találkozóIgazán sikeresnek mondható a Balatonfüreden megrendezett Mini Világtalálkozó. Az előzetes regisztráció alapján a kontinens valamennyi országából kb. 2000 Mini érkezett. A fesztivál iránt nagy volt az érdeklődés, szebbnél szebb, öregebbnél öregebb Miniket lehetett látni.

A fesztivál résztvevőinek nagy százaléka a tipikus klasszikus Minivel érkeztek,- több ezer Minit lehetett látni egy rakáson. A találkozón a Mini tulajdonosok eszmét cserélhettek egymással, legyen az Dán, Olasz, Német, Lengyel, vagy akár Holland. Akár merre néztünk mindenhol egyedi gépeket lehetett látni. Az első Mini Találkozót 1978-ban, pünkösd hétvégén egy német klub rendezte, Moersben,- azóta minden évben a rendezés jogára európai országok klubjai nevezhetnek. 


Kattints a galéria megnyitásához!

A 4 napos fesztiválra több tízezren látogattak el,- a rendezők gazdag programmal kedveskedtek a vendégeknek. Volt borkóstoló, egész napos felvonulások, versenyek, és hajnalig tartó zene és tánc.

Címkék: Balatonfüred | Mini

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>