2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok

További fesztiválok

És az ugrálás nem ér véget - A Scooter augusztusban a FEZEN-en is mindenkit megmozgat

FEZEN 2017A Scooter is érkezik a jubileumi FEZEN Fesztiválra, teljes a nemzetközi fellépői lista. H.P. Baxxter alakulata olyan fellépőkhöz csatlakozik, mint Alice Cooper,

Bővebben...

Jön Glenn Hughes a FEZEN-re - teljes a rock nagyszínpad programja

FEZEN 2017Glenn Hughes is érkezik az idén 20 éves FEZEN Fesztivál pénteki napjára. Így már teljes a jubileumi fesztivál rock nagyszínpadának programja.

Bővebben...

Még két érv a jubileumi FEZEN mellett

FEZEN 2017Tovább bővül a külföldi fellépők névsora, a jubileumi FEZEN-re, két szintén évfordulót ünneplő fellépő érkezik.

Bővebben...

Egy tucat új név érkezett a FEZEN-től

FEZEN 2017Az Alice Cooperrel, The Offspringgel, Wellhelloval és Halott Pénzzel is készülő FEZEN most újabb 12 nevet jelentett be, akik csatlakoznak a jubileumi fesztiválhoz.

Bővebben...

Ismét az amerikai foci mellé állt a FEZEN - a Divízió I. névadó szponzora lett a fehérvári fesztivál

FEZEN 2017"Rock and roll és tojáslabda - az amerikai foci mellé áll a FEZEN" - írták egy évvel ezelőtt a fesztivál szervezői.

Bővebben...

A The Offspring a FEZEN-en

FEZEN 2017A kaliforniai sikercsapat, a The Offspring is Székesfehérvárra érkezik augusztusban. Alice Cooper, Wellhello, Saxon, Halott Pénz,

Bővebben...

Metal erősítés a FEZEN-re - újabb négy nevet jelentett be a fesztivál

FEZEN 2017Alakul a 20. jubileumi FEZEN fesztivál programja, a már korábban bejelentett Alice Cooper mellé most újabb zenekarok csatlakoznak.

Bővebben...

FEZEN 2017- Az első név: ALICE COOPER

FEZEN 2017Több mint 40 színpadon töltött év és közel 60 millió eladott lemezzel a háta mögött, 20 év után ismét hazánkban ad koncertet Alice Cooper!

Bővebben...

Református fesztivál

Református fesztiválHetedik alkalommal rendezi meg a Dunántúli Református Egyházkerület a REND-et, ezúttal a Veszprémi Református Egyházmegye szervezésében. Koncertek, előadások, kiállítások és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Részletes program itt.

Bővebben...

Harley Fesztivál - Szombaton motoros felvonulás

Harley Fesztivál - Szombaton motoros felvonulás Június 8-án startolt az Open Road Fest. Motoros felvonulás Füreden keresztül. Immár 17. alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb zenei és motoros fesztiválját.

Bővebben...

Új nevek a STRANDon!

Új nevek a STRANDon!A Zamárdi szabadstrandján augusztus 19-22. között harmadik alkalommal jelentkező STRAND – Nagyon Zene Fesztivál nemzetközi programja újabb sztárokkal bővül. Érkezik az új, brit sikerbanda, a nagyfesztiválok idei kedvence,

Bővebben...

Óriásit robban a B.my.Lake Fesztivál idei programja

Óriásit robban a B.my.Lake Fesztivál idei programjaMinden várakozást felülmúltak a B.my Lake szervezői (Deadcode Production és VOLT Produkció): Richie Hawtin, Sven Väth , Fritz Kalkbrenner, GusGus (Live),

Bővebben...

Steve Aoki, a Simple Plan és az All Time Low is érkezik Zamárdiba

Steve Aoki, a Simple Plan és az All Time Low is érkezik Zamárdiba2013 óta ha nyár, akkor Nagyon Balaton, ha Nagyon Balaton, akkor STRAND – Nagyon Zene Fesztivál. A Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös eseménye ezúttal is Zamárdi szabadstrandján várja népes közönségét.

Bővebben...

1. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>