2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok

További fesztiválok

Fezenre Veled

FezenA nagyszínpadon léphet fel a „FEZENRE VELED!” győzteseAmikor meghirdettük a FEZENRE VELED első fordulóját, még nem tudtuk mire is számíthatunk. A közel száz jelentkező meghallgatása után már bizakodóak voltunk, az élő válogatón pedig már egyértelmű volt, van jövője az élő zenének, még mindig dübörög a rock and roll. Számunkra egyértelmű volt:
Bővebben...

Rockzenével az étletért!

FezenTegyünk együtt azért, hogy az intenzív ápolásra szoruló kisgyermekek életesélyei tovább növekedhessenek! Székesfehérvár legnagyobb zenei eseménye, a FEZEN fesztivál, idén 17. alkalommal varázsolja városunkat 4 napra a zene fővárosává.
Bővebben...

ÁKOS és N.O.H.A. a 2013-as FEZEN-en!

ÁkosAz idei FEZEN eddig bejelentett két húzóneve, a Deep Purple és az Arch Enemy elsősorban a karcosabb hangzások barátainak kedvezett. A mostani két előadó, a FEZEN hagyományainak megfelelően tovább színesíti a zenei palettát.
Bővebben...

Jön a DEEP PURPLE a FEZEN Fesztiválra!

Deep PurpleKevés legenda él és virul napjainkban, és még kevesebb teszi tiszteletét közülük Székesfehérvárott. A Deep Purple viszont alsó hangon is legenda, mától pedig hivatalos, hogy amennyiben a Föld 2013-ban is forogni fog, ők bizony itt lesznek!
Bővebben...

Balaton Fesztivál a Gellértben

Balaton Fesztivál a GellértbenÁprilis első hétvégéjén, 6-án és 7-én hamisítatlan Balaton-érzés lengi át a Gellért szálló összes termét. A Balatoni Fesztivál nyarat varázsol az eddig a hidegre sikeredett tavaszba a „magyar tenger” legjobb borászait, éttermeit és egyéb gasztronómiai kínálatát felsorakoztatva.
Bővebben...

Pálinkaözön Almádiban

PálinkaA kánikula kellős közepén Balatonalmádi a hűtött pálinka különlegességekkel való hűsölést ajánlja augusztus 24. és 28. között. A Wesselényi strand előtti rendezvénytéren ezen kívül gasztronómiai ínyencségek, koncertek és táncos műsorok várják az érdeklődőket.
Bővebben...

Megyer Camp Fesztivál (Ex Zorall Sörolimpia)

FesztAz ország legkisebb falujában a legnagyobb hangulatot készülnek megteremteni augusztus 17. és 19. között az immáron ötödik alkalommal megrendezésre kerülő Megyer Camp Fesztiválon.
Bővebben...

Balatonfüredi Borhetek

BorhetekAugusztus 4-én kezdődik az 1932 óta rendszeresen megrendezett Borhetek a balatonfüredi Tagore-sétányon, mely során nem csak az ország legkiválóbb borai vonulnak fel, de a kultúra jeles képviselő is. A nagy hagyományokkal rendelkező rendezvény egészen augusztus 26-ig tart.
Bővebben...

Ha augusztus, akkor Almádi

Almádi BorfesztiválAugusztus 3-20-ig 22 borász és 54 fellépő részvételével, immáron kilencedik alkalommal rendezik meg az Almádi Borfesztivált. Pénteken kezdődik, és több mint két héten át tart Balatonalmádi legnevesebb gasztronómiai és zenei fesztiválja, amire a Wesselény strand előtti Szent Erzsébet ligetben kerül sor.
Bővebben...

Jubilál a Keszthelyi Borünnep

BorfesztiválJelentős évforduló köszönt be a Zalai Borcégér – Keszthelyi Borünnep életébe: idén huszadik alkalommal rendezik meg a fesztivált augusztus 1-5-ig, melynek programját olyan koncertek színesítik, mint a Cimbaliband vagy a Balkan Fanatic fellépése.
Bővebben...

Zenélő veszprémi utcák 2012

UtcazeneJúlius első napjaiban a veszprémi utcák, újra a zenétől lesznek hangosak. Az idei Utcazene Fesztivál július 04-től július 07-g tart. A városa igazi jó házigazda módjára gondoskodik arról, hogy az utca embere megpihenve, akár egy pohár sör társaságában élvezhesse az utca zenéjét. 
Bővebben...

Hetedszer is Ghymes Fesztivál

GhymesMesebeli szám a hetes, gondolhatja a sajátos stílusú együttes is, akik 2012-ben újra megrendezik népszerű fesztiváljukat. Július első hétvégéjén ismét Tapolca, Hegymagas és a Szent György-hegy ad a Ghymes Fesztiválnak, ahová idén is beköltözik a zene, a tánc, az irodalom és a színház.
Bővebben...

Balatonalmádi: Péter-Pál Napi Vigadalom 2012

Péter PálAz idei Péter-Pál Napi Vigadalom 2012. június 29. és július 1. között lesz. A rendezvény helyszíne: Balatonalmádi Szent Erzsébet liget. Állandó programok között jelen lesz a népdal, néptánc, népzene.
Bővebben...

3. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>