2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok

További fesztiválok

Tihanyi Levendula Fesztivál

TihanyA levendula évszázadok óta Tihany egyik legjellegzetesebb szimbóluma. Erre emlékezve 2005 óta minden év júniusában megrendezik a Levendula Fesztivált, idén június 23-án és 24-én.
Bővebben...

Alsóörs: Harley-Davidson Fesztivál harmadik napja

Szombaton, június 09-n látványos zászló felvonulással indult a Harley-Davidson felvonulás. Már jóval déli 12 óra előtt egyre többen gyülekeztek a kemping bejáratánál, és a 71 számú útvonal mellett. Külföldről is sokan érkeztek, többek közt Olaszországból, Norvégiából, Németországból, Ausztriából, Szlovákiából, Svájcból és Csehországból.
Bővebben...

Motorosok ezrei tartanak Alsóörs felé

HarleyHolnap nyitja meg kapuját az Alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson Fesztivál. A Balaton északi partján napok óta  dübörögnek Harley-Davidsonok, akik Alsóörs felé tartanak. Az idei Nemzetközi Harley Davidson Open Road Fest öt napos lesz, melyen több mint 35 külföldi illetve hazai zenekar gondoskodik a jó hangulatról.
Bővebben...

Balatonfüred, a Mini Világtalálkozó helyszíne + Képek

Mini találkozóIgazán sikeresnek mondható a Balatonfüreden megrendezett Mini Világtalálkozó. Az előzetes regisztráció alapján a kontinens valamennyi országából kb. 2000 Mini érkezett. A fesztivál iránt nagy volt az érdeklődés, szebbnél szebb, öregebbnél öregebb Miniket lehetett látni.
Bővebben...

Tihanyi Pálinkafesztivál pünkösdkor

PálinkaMájus 26. és 28. között a tihanyi Visszhang domb nem a pünkösdi népszokásoktól lesz hangos, hanem az ilyenkor megrendezésre kerülő Pálinkafesztiváltól, ahová nem csak a nagynevű pálinkafőzdék települnek ki, de olyan kísérőprogramokra is lehet számítani, mint Kocsit Tibor, Gyurcsík Tibor vagy a Balkán Fanatik koncertje, vagy Hadházi László fellépése.
Bővebben...

Ne feledje: Korok Fesztiválja Balatonfüreden

Korok fesztiváljaKorábban már írtunk arról, hogy idén sem marad el a balatonfüredi reformkori felvonulás,- pénteken színes jelmezek, történelmi forgatag, kulturális programok várják az érdeklődőket Balatonfüreden az V. Korok Fesztiválján. A hagyomány érdekében és annak megőrzése véget idén is megrendezik a Korok Fesztiválját Balatonfüreden.
Bővebben...

13. Harley Davidson Open Road Fest

HarleySzerda délelőtt a budapesti Harley-Davidson központban tartották meg azt a sajtótájékoztatót, ahol szervezők beszámoltak a 13. Harley Davidson Open Road Fest 5 napos eseménysorozatáról.
Bővebben...

Fenyővirágzás Fesztivál Balatonfenyvesen

Fenyővirágzás Fesztivál BalatonfenyvesenA fenyőfa virágzása és a község önállósává válásának ünnepét rendezik meg Balatonfenyvesen május 10-től 13-ig. A különleges fenyőmagvas ételek mellett stílszerűen Fenyő Miklós is vendégeskedik a fesztiválon, de a sztárvendégek között találjuk Tóth Verát és Takács Nikolast is.
Bővebben...

Bezár a Coke Club

Coke ClubA Fonyódi Városi Bíróság által hozott ítélet szerint a siófoki Coke Clubnak este 9 órakor be kell zárni. A társaság a rendezvényt a korábban meg szokott formában nem tudja üzemeltetni, ezért búcsúzni kénytelen a Coke Club és annak rendezvény sorozata.
Bővebben...

Lellére költözik a Babel Sound

Babel SoundIdén nyáron Balatonlellére várja a világzene rajongóit a hazai fesztiválpaletta talán legegyedibb színfoltja, a Babel Sound. A koncertekkel, szakmai találkozókkal, kulináris érdekességekkel és kulturális gyöngyszemekkel tarkított rendezvény július 17-22-ig zengi be a Balaton-parti várost.
Bővebben...

világsztár a Pannónia Fesztiválon!

FloRidaA Pannónia Fesztivál idén ugyanolyan, de mégis egészen más lesz, mint az eddigi években. Ezúttal új helyszínen, Szántódon, a Balaton partján várja a látogatókat a régi hangulattal, változatos programokkal, és ami a legfontosabb, kibővült zenei kínálattal! Május 24-27. között ugyanis nem csak rockzenekarok, hanem a hip-hop és a rap műfaj képviselői is fellépnek a most először felállított hip-hop színpadon.
Bővebben...

Balatonfüred: Korok fesztiválja 2012

BálA balatonfüredi Reformkori Hagyományőrzők Társasága idén is megrendezi a Korok Fesztiválját. Korok Fesztiválja elnevezésű rendezvényét a Társaság 2007. óta minden évben megrendezi,- a rendezvény pontos időpontja május utolsó hétvégéje.
Bővebben...

Hungarikum és húsvét Hévízen

HévizElső alkalommal rendezik meg a Hévízi Hungarikum Fesztivált 2012. április 4. és 9. között, aminek idén a Húsvéti Vigadalom is része, hiszen ez az időpont egybeesik az ünneppel is. Az eseményen fellép többek között Szirtes Edina és a Fabula Rasa, Lajkó Félix és Szalóki Ági.
Bővebben...

4. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>