2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok

További fesztiválok

A Nemzetközi Harley fesztivál: színpadon az Edda

EddaAz alsóörsi Nemzetközi Harley-Davidson motoros fesztiválon ismét fellép az Edda zenekar.  A Balaton északi partján fekvő Alsóörs, június 7-én nemcsak a gyönyörű motorok lóerőitől lesz hangos, hanem a méltán híres Edda Művektől is.
Bővebben...

13. Harley-Davidson Open Road Fesztivál

HarleyEz év júniusában ismét gyönyörű motorok lóerői dübörögnek majd fel a Balaton partján, hogy hangjukkal és jelenlétükkel reprezentálják Magyarország legnagyobb motoros találkozóját, a Harley-Davidson Open Road Fest-et.
Bővebben...

Connector Táncfesztivál Veszprémben

Connector FesztiválMárcius 10-én első alkalommal kerül megrendezésre a Connector Táncfesztivál. A rendezvényen kilencszáz versenyző vesz részt, 240 koreográfiával. A fesztiválon a táncművészet szerelmesei, versenyzői, táncoktatói vesznek rész. A fesztivál elnevezése: kapcsolatba hozni és összekötni a táncstílusokat, melyekkel ritkán lehet találkozni.
Bővebben...

XV. Balatoni Szél

BalatonTizenöt éve, hogy Balatonboglár, Balatonlelle és Fonyód közös programmal várja a vendégeket a Balatoni Szél elnevezésű tavaszi fesztiválján, amit idén március 3-a és április 9-e között rendeznek meg.
Bővebben...

Veszprém Fest 2012

Veszprém FestAz idei Veszprém Fest vendégei között szerepel, George Benson Grammy-díjas amerikai dzsesszgitáros, a brit Matt Bianco, és itt lesz az Orquesta Buena Vista Social Club is, akik az Omara Portuondóval lépnek fel. A Veszprém fest programjában egy operaprodukció, a Don Pasquale előadása is szerepel.
Bővebben...

FEZEN - Négy naposra duzzadtak a Fehérvári Zenei Napok

FEZENAugusztus elején gitárhúrok fonják körbe Székesfehérvárt: a nulladik nappal bővülő FEZEN-en a világ legjobb zenészei pengetnek. Al Di Meola, a világzenei fogalom és pulzusfelpörgető partyk – ezzel nyit 16 éves történetében először nulladik nappal a FEZEN.
Bővebben...

Veszprémi Tavaszi Fesztivál

Veszprém Tavaszi FesztiválÖtödik alkalommal kerül megrendezésre a Veszprémi Tavaszi Fesztivál, ami idén február 29-től március 31-ig tart. A Pannon Várszínház által szervezett programsorozat előadói között olyan nevek szerepelnek, mint a Ghymes, Bródy János, Scherer Péter, Tompos Kátya és a Budapest Klezmer Band.
Bővebben...

Fonyódi Kolbászfesztivál

Fonyódi kolbászfesztiválFonyódon két napig biztosan kolbászból lesz a kerítés. Ennek oka, hogy 2012-ben már harmadik alkalommal rendezik meg a Fonyódi Kolbász Fesztivált február 24-én és 25-én, ahol az izgalmas programok és finom ételek mellett rengeteg sztárral is találkozhatunk.
Bővebben...

Alsóörs: 13. Harley-Davidson Open Road Fest

Harley FesztiválEgy újabb év, egy újabb fesztivál,- a 13. Harley-Davidson Open Road Fest. Idén június 6 és 10 között rendezik meg Alsóörsön a nemzetközi motoros fesztivált. Újra feldübörögnek a Balaton-parti utakon a hazai illetve a külföldi kétkerekűek.
Bővebben...

Márton-napi Pálinkafesztivál Siófokon

PálinkaNemes gyümölcspárlatokat és finomabbnál finomabb libaételeket kóstolgathatunk november 11. és 13. között a Balaton déli partján megrendezendő Márton napi Pálinkafesztiválon, ahol nem csak az evés-ivásra, de a szórakozásra is adódik lehetőség a változatos zenei koncerteknek hála.
Bővebben...

Tihany: X. Garda fesztivál

TihanyTihanyban az évszázados hagyományt folytatva, november 5-n és 6-n rendezik meg a X. Garda Fesztivált. A fesztiválon felelevenítik a balatoni emberek halászati szokásait, - a garda halászat évszázados hagyományait, és egyúttal bemutatják a környék új borait is.
Bővebben...

Szigligeti Süllőfesztivál

Szigligeti SüllőfesztiválHalételek sorával, finom borokkal, horgászversennyel, sétahajókázással, vásári forgataggal és szórakoztató programokkal várja vendégeit Szigligeti Turisztikai Egyesület szervezésében a már hagyományosnak számító VI. Szigligeti Süllőfesztivál az október 22-23-i ünnepi hétvégén.
Bővebben...

Nemzetközi Tojásfesztivál Siófokon

TojásKilencedik alkalommal rendezik meg Siófokon a Balatoni Nemzetközi Tojásfesztivált október 14. és 16. között a tojás világnapja alkalmából, amely a balatoni térség legnagyobb szabású utószezoni programjának számít. A hagyományoknak megfelelően idén is Guinness-rekord felállítására készülnek a szervezők, de a gasztronómiai érdekességek mellett a szórakoztató programok, koncertek miatt is érdemes ellátogatni a déli partra.
Bővebben...

5. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>