2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok

További fesztiválok

Töklámpás Fesztivál Tökéletes Tökételekkel

TöklámpásBalatonboglár Szőlőskislak nevű városrészének hagyományos, vidéki hangulatú búcsújához kapcsolódva idén már 13. alkalommal rendezik meg október második hétvégéjén a Töklámpás Fesztivált, hogy ezzel is népszerűsítsék a már-már elfeledett magyar néphagyományokat. Ha egy tökéletes hétvégét akarsz magadnak és családodnak, ne tököljetek, Tököljetek Bogláron!
Bővebben...

Megrendezésre kerül az I. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál

Tapolca2011. október 7 és 9. között hagyományteremtő jelleggel kerül megrendezésre az I. Tapolcai Pisztráng és Bor Fesztivál. A rendezvény elsődleges helyszínének a város egyik fő nevezetessége a Malom-tó és környéke ad otthont. Színes programok, a környezethez illő vidám családi vetélkedők
Bővebben...

VIII. Balaton Filmfesztivál

Balaton filmfesztiválNégy napon keresztül ingyenes filmvetítésekkel és a filmes világból ismert vendégekkel, köztük kiemelt meghívottként Réz András filmesztétával várja a filmek szerelmeseit a nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő Balaton Filmfesztivál Keszthelyen szeptember 7. és 10. között.
Bővebben...

A IV. Pálinka Nap harmadik napja

Pálinka napokSzombaton este szélvihar tépázta meg Balatonalmádi IV. Pálinka Napját. A közel 120 km sebességgel érkező vihar hírtelen csapott le a fesztivál helyszínére. A nagy forróság után nemcsak a vihar volt kellemetlen, hanem a nyomában érkező hideg levegő is.
Bővebben...

Búcsúzik az Almádi Borfesztivál

Borfesztivál 2011Tegnapi nappal Balatonalmádiban véget ért az Almádi Borfesztivál. A fesztivál zárónapján értékelték a borokat, és különböző díjakkal jutalmazták a helyezetteket. Ezzel a nappal sokak számára a nyaralás is véget ért, de az utolsó estének a jó hangulatáról a Gesarol együttes gondoskodott, - akik teljes bedobással játszottak.
Bővebben...

Kökény Attila fellépése Balatonalmádiban

Kökény LaciMa sem maradt sztár nélkül Balatonalmádi, mert itt volt a Megasztáros Kökény Attila. Az énekesnek az igazi ismertséget a Megasztár 5 hozta meg, melybe gyermekei nevezték be.
Bővebben...

Janicsák Vera jött, és mindenkit elvarázsolt

Janicsák VecaSzerda este egy újabb sztár érkezett a 2011-es Balatonalmádi Borfesztiválra. Csodaszép hang, bűbáj, és kedvesség,- talán így lehetne jellemezni Janicsák Verát, azt a magyar énekesnőt, aki első X-Faktor női győztese lett.
Bővebben...

Balatoni szél

A közelgő jobb időjárás máris aktivizálta a szervezőket, köztük a Balaton mentén élőket. Igyekeznek máris csábító ajánlatotokkal csalogatni a vendégeket. A korábbiakhoz hasonlóan három balatoni település, Fonyód, Balatonboglár és Balatonlelle Tavaszi szél néven fesztivált rendez 2010. március 5. és április 2. között. A három balatoni város kulturális intézményei gazdag programsorozatot rendeznek. A tavaszi fesztiválon koncertekkel, kiállításokkal, színházi előadásokkal és egyéb programokkal várják az érdeklődőket.

Bővebben...

6. oldal / 6

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>