2019. December 7., Szombat

Fezenre Veled

FezenA nagyszínpadon léphet fel a „FEZENRE VELED!” győzteseAmikor meghirdettük a FEZENRE VELED első fordulóját, még nem tudtuk mire is számíthatunk. A közel száz jelentkező meghallgatása után már bizakodóak voltunk, az élő válogatón pedig már egyértelmű volt, van jövője az élő zenének, még mindig dübörög a rock and roll. Számunkra egyértelmű volt:

lépnünk kell. Ha a mostani zenekarokban ennyi elszántság, tehetség és alázat van, muszáj mögéjük állnunk, segítenünk, hogy minél nagyobb nyilvánossághoz juthasson zenéjük. A „FEZENRE VELED!” ezt a célt szolgálta. A szavazók hét zenekart választottak ki, akik lehetőséget kapnak, hogy a 2013-as FEZEN Fesztiválon élőben játszhassanak A FEZEN Gépház deszkáin. Látva, hallva a május 24-i válogatót, rögtön megfogalmazódott bennünk, ezek a lelkes és tehetséges bandák ennél többet is megérdemelnének.

Úgy döntöttünk, hogy a „FEZENRE VELED!” élő válogatóján legtöbb szavazatot kapott zenekarnak egyenesen a fesztivál nagyszínpadán adunk lehetőséget a bemutatkozásra. Így, a méltán legjobbnak szavazott The Talking Horse zenekar csaphat a húrok közé augusztus 1-jén, a portugál Moonspell zenekar után, közvetlenül a Tankcsapda koncertje előtt. A Gépházban pedig helyüket az élő válogató szavazásán nyolcadik helyen végzett, The Fleet Street kapja meg.

Címkék: FEZEN

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>