2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok Harley Fesztivál - Szombaton motoros felvonulás

Harley Fesztivál - Szombaton motoros felvonulás

Harley Fesztivál - Szombaton motoros felvonulás Június 8-án startolt az Open Road Fest. Motoros felvonulás Füreden keresztül. Immár 17. alkalommal rendezik meg Magyarország legnagyobb zenei és motoros fesztiválját.

A június 8. és 12. között tartó fesztiválon (Alsóörs, Pelso Camping) koncertet ad az Ivan & The Parazol, az Ossian, a Karthago, a The Sweet, az Anna & The Barbies és a Helloween.

 

A már tradícióvá vált motoros felvonulás idén sem marad el, június 11-én, szombaton, 12 órakor indul a menet az alsóörsi kempingből. Alsóörs-Csopak-Balatonfüred-Aszófő-Paloznak-Lovas-Felsőörs-Balatonalmádi-Alsóörs az útvonal. Füreden, várhatóan egy óra körül, a 71-es úton mennek keresztül a motorosok.

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>