2019. December 5., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok Református fesztivál

Református fesztivál

Református fesztiválHetedik alkalommal rendezi meg a Dunántúli Református Egyházkerület a REND-et, ezúttal a Veszprémi Református Egyházmegye szervezésében. Koncertek, előadások, kiállítások és gyermekprogramok várják az érdeklődőket. Részletes program itt.

A június 24-26. között rendezendő találkozó miatt komoly forgalomkorlátozásokra is számítani kell, a Horváth Mihály utca egy részét teljesen le is zárják. További információk a Füred tévé videójában.

A rendezvény miatt június 24-26. között az alábbi útlezárásokra kell számítani a városban: a Horváth Mihály utca- Mikszáth Kálmán és Fürdő utca közti szakasza június 24-én 12.30 és 21.00 óra között, június 25-én 06.00 és 21.00 óra, június 26-án 09.00 és 14.00 óra között teljesen le lesz zárva a forgalom elől. A lezárt területre kizárólag a Horváth Mihály utcában lakók, illetve az építkezést végzők hajthatnak be. A 71-es úttal párhuzamos Hajógyári úton június 25-én mintegy száz busz parkol majd, ezért arra kell számítani, hogy itt is nehézkes lesz a közlekedés.

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>