2019. December 12., Csütörtök

Útvonal: Fesztiválok További fesztiválok STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

STRAND – Nagyon Zene FesztiválNem túlzás azt állítani, hogy Zamárdi mára nem csupán a Balaton Régió, de az egész ország egyik legkedveltebb fesztiválhelyszíne lett. A Balaton Sound 2007-es debütálása és töretlen sikere után tavaly augusztusban egy új fesz- tivál jelent meg a hazai palettán.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál – ahogy az a nevéből is kiderül, sok szállal kötődik a Petőfi Rádihoz. “Ma már egymil- liós hallgatói bázist mondhat magáénak a Petőfi Rádió, amely az indulása óta számos hazai produkciót ismertetett meg a nagyközönséggel.

A STRAND – Nagyon Zene Fesztivál a rádió egyfajta élő bemutatkozása, ahol mi is ta- lálkozhatunk a közönségünkkel és jelen vannak azok a hazai és nemzetközi produkciók, akiket és amelyeket a legjobban szeretnek a hallgatóink. Idén a fesztivál négy napja során napi 24 órában közvetítjük a helyszínről a Petőfi Rádió adását, így azok is bekapcsolódhatnak a STRAND-hangulatba, akik otthon maradtak, vagy éppen csak készülnek a fesztiválozásra.” – mondta el Horváth Vanda, a Petőfi Rádió főszerkesztője.

“Az idei kínálat valóban minden igényt kielégítő. A nyitónapon, augusztus 20-án a Papa Roach lép színpadra. A további napokon a Parov Stelar Band, a Knife Party, John Newman, a Dub FX és Wilkinson lesznek a STRAND nemzetközi sztárvendégei.” - tette hozzá Fülöp Zoltán, a fesztivál egyik főszervezője.“ Igazán “fullos” a STRAND – Nagyon Zene Fesztivál hazai kínálata is.

“Augusz- tus 20-án egy izgalmasnak és látványosnak ígérkező koncerttel Zamárdiban ünnepli 25. születésnapját a Tankcsapda, a további napokon pedig számos hazai zenekar és előadó teszi tiszteletét nálunk, kivétel nélkül olyanok, aki- ket a közönségünk és a Petőfi Rádió hallgatói nagyon szeretnek.

Jelen lesz többek között a Quimby, a Punnany Massif, az Irie Maffia, a Kiscsillag, a Brains, valamint főszereplőként találkozhatnak a résztvevők a Nagy-Szín- Pad verseny döntőseivel.” – tette hozzá a fesztivál másik főszervezője, Lo- benwein Norbert. A STRAND – nevéhez híven – természetesen a zene mellett a strandolásról is szól.

Az erre az alkalomra épült vízparti bárok egész nap a napszakhoz illő zenével és más programokkal kedveskednek a résztvevőknek.

Napijegy: 7500 Ft
Négynapos bérlet, augusztus 1-ig: 15990 Ft, utána: 18990 Ft

www.strandfesztival.com
www.nagyonbalaton.hu

Címkék: fesztivál | strand

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

Share/Save/Bookmark ?>?>