2020. Március 29., Vasárnap

Útvonal: Miss euBalaton

Miss euBalaton - Szépségverseny 2011

Eredményhirdetés!

A verseny lezárult, az adatok feldolgozása sikeresen befejeződött.{jcomments off}

Eredményhirdetés ideje és a nyeremények!

A szépségverseny 2011. július 31 -ig tart, addig folyamatosan szavazhattok kedvenceitekre! Az elkövetkező hetekben megmutatjuk, hogy a három legtöbb pontot elért versenyzőt, milyen nyereményekkel jutalmazzuk!{jcomments off}

Jelentkezz most a Miss euBalaton 2011-es szépségversenyre!

Miss euBalaton 2011Üdvözöllek, lehet hogy Miss euBalaton-hoz van szerencsém? Amennyiben érzel magadban ambíciót, hogy megmérettesd szépségedet, akkor itt a helyed! Jelentkezz! Az euBalaton.hu - OnLine szerkesztősége szépségversenyt hirdet. Lehetsz szőke, barna, fekete, vagy vörös, alacsony, magas, szeplős, vagy fitos a lényeg a bátorság és a vagányság.
Bővebben...

Szanyi Aida - Miss euBalaton 2011. - a királynő - 5509 pont

Szanyi Aida Orosházi lány vagyok, jelenleg Budapesten élek és az Óbudai Egyetem mérnök informatika szakán vagyok végzős hallgató. Érdeklődési körömbe éppúgy beletartozik az informatika, mint a tánc, leginkább latin táncok vagy a motorozás és a motorok. Szabadidőmben szívesen biciklizek, szaunázok vagy sétálok vízparton.
Bővebben...

Kaszonyi Melinda - Miss euBalaton 2011. - 1. udvarhölgye - 5270 pont

Kaszonyi MelindaSziasztok! Kaszonyi Melinda vagyok,a barátaimnak csak LiLLy.A Sátoraljaújhelyi Kossuth Lajos Gimnázium,Szakközépiskola ,Kollégium és Alapfokú Művészetoktatási Intézményében tanulok. Az élet unalmas lenne a barátok nélkül,imádok velük bulizni,nyaralni,szórakozni,utazgatni!Szeretek rajzolni és sportolni,újabb és újabb célokat kitűzni és valóra váltani.Kicsit romantikus vagyok, mert szeretek álmodozni.
Bővebben...

Muchaus Klaudia - Miss euBalaton 2011 - 2. udvarhölgye - 4996 pont

Muchaus KlaudiaSziasztok! Engem Muchaus Klaudiának hívnak, 25 éves vagyok. Eszéken születtem, 91óta élek Magyarországon, tanulmányaimat is itt végeztem el, ruházati kereskedő vagyok..kedves és barátkozós típusnak tartom magam, nagyon szeretem a barátaimat.
Sokat járok szórakozni..a zene engem boldoggá tesz..nem tudnék élni zene nélkül...
Nagyon szeretem az állatokat is...nagy állatbarát vagyok...sokat játszom a tengerimalacommal:) ha tehetem akor elmegyek úszni és néha lovagolni is szoktam... Sokat dvd-zek..gyüjtöm a horror filmeket...
Bővebben...

Fenyő Zita - 4853 pont

Fenyő Zita Már kiskoromban vonzott a modellvilág,így elvégeztem egy modelltanfolyamot Kaposváron.15 évesen jelentkeztem a Miss Éden szépségversenyre,majd 2007-ben a Miss Bikini szépséversenyre,ahol 70 lány közül beválasztottak az első 20-ba! Ezután egy internetes szépségversenyen is részt vettem,ahol megkaptam a" Legszebb pincérnő "címet! Hobbim : olvasás,nagyon szeretem Paulo Coelhot,Müller Pétert,és Csernus Imrét.Szeretem a jó zenéket, szeretem Takács Nikolas hangját!
Bővebben...

Fekete Katalin - 4746 pont

Fekete KatalinSziasztok! Kata vagyok, 23 éves. Pár éve elvégeztem egy felsőfokú modelltanfolyamot. Azóta fotózásokon, bemutatókon, és főként versenyeken vettem részt, tehát nem ez az első megmérettetésem. Egyszer részt vettem ugyan egy katalógusfotózáson Ausztriában, de igazán komolyan eddig nem foglalkoztam a modellkedéssel, melyen a jövőben szeretnék változtatni. Magamról annyit, hogy egy életvidám, mindig pörgős lány vagyok. Röviden-tömören, tipikus Skorpió. :)

Szabadidőmben hostess-kedem, sportolok, és nagyon szeretek főzni is, bár anya főztje felülmúlhatatlan!
Bővebben...

Vendrey Márta - 4235 pont

Vendrey Márta Egy életvidám, céltudatos, álmodozó balatoni lány vagyok, aki imád táncolni, sportolni, szerepelni, versengeni, imádja a kihívásokat, a feladatokat...és sok-sok mindent...igazi kalandvágyó vagyok :) 1 napos korom óta a Balaton mellett élek, mára már a szerelmemmé vált. Rengeteg élményt, boldogságot, megnyugvást tud nyújtani, van hogy csak megvigasztal. Egyszerűen imádom ezt a tavat... :) Életem meghatározó része a mozgás, a munkám a hobbim is egyben.
Bővebben...

Dudik Szonja - 4193 pont

Dudik SzonjaLassan 15 éve sportolok eredményesen ( RSG, Fitness, Akrobatikus Rock and Roll, Football, Aerobik, Hip-hop..) jelenleg kondi terembe foglalkozom az alakommal. 6 éve modellkedem és lassan két éve próbáltam meg a szépségversenyeket amit nagyon szeretek.. eddig kétszer nyertem koronát lettem első & második udvarhölgy, nyertem különdíjakat (pl. legjobb alak..)
Bővebben...

Kiss Gyöngyi - 4182 pont

Kiss GyöngyiKedves,mosolygós, életvidám lány vagyok. Szeretem a változatosságot. Jelenleg tanulok külkereskedelmi szakon és mellette dolgozok, mint bérszámfejtő. Szeretek táncolni, zenét hallgatni, görkorcsolyázni és jókat beszélgetni a barátaimmal.
Mottóm: "Minden alakít rajtam, de semmi sem változtat meg."
Bővebben...

Szekeres Barbara - 4140 pont

Szekeres BarbaraKedves Olvasó, Bíráló!
Barbarának hívnak, az ország egyik legszebb csücskében élem napjaimat, Esztergomban. Iskoláimat is itt végeztem, bár szeretnék még előrébb menetelni ezen belül is. Kereskedelmet tanultam évekig, most egy kicsit más irányzatot pályáztam meg,fitness-wellness asszisztens szakra szeretnék menni. Ez összefoglalja mindazt, ami érdekel: egészség, kereskedelem, marketing, és legfőképp a szépségipar. Hobbimnak jelenleg a kutyáimat említeném, imádom őket, az időm nagy részét rájuk szentelem. Érdeklődési körömet majdhogynem kimerítettem már, hisz írtam a kereskedelmet, a szépségipart, az állatvilágot. Ezen felül még talán fontosként emelhetem ki a zenét, és a táncot. Bár sajnos ma már nem táncolok, de lételemem maradt, ha alkalmi szinten is.
Bővebben...

Öchlsläger Kitti - 4139 pont

Öchlsläger KittiSziasztok! A Miskolci Egyetem Comenius Tanítóképző Főiskolai Karán diplomáztam tavaly. Szeptembertől angol nyelvtanfolyamra iratkoztam be. Szeretek új embereket megismerni. Sohasem unatkozom, az utazás és a beszélgetés a mindenem. Rossz tulajdonságom, hogy hamar megsértődöm apróságokon, de amilyen könnyen sértődöm, annál könnyebben békülök. Jó tulajdonságom, hogy állandóan mosolygok, még akkor is mikor rossz kedvem van:).
Bővebben...

Vaculka Krisztina - 4124 pont

Vaculka Krisztina Vaculka Krisztinának hívnak, 18 éves szlovákiai lány vagyok. Szüleimmel és nővéremmel Bősön lakom. A Nagymegyeri Kereskedelmi Akadémián tanulok. Az iskola elvégzése után szeretnék továbbtanulni, egyelőre még nagyon sok minden érdekel, remélem az elkövetkező másfél év során kiderül számomra, mi az igazán testhezálló nekem. Ami biztos, az idegennyelv-tanulás nagyon fontos számomra, jelenleg szlovákul, angolul és németül tanulok. Vidám természetű lánynak tartanak, a jónak sosem vagyok az elrontója. Szeretek szerepelni, szívesen veszem a kihívásokat és megmérettetéseket.
Bővebben...

Papp Anikó - 4096 pont

Papp AnikóSziasztok!26 éves vagyok.Jelenleg külföldön dolgozom.A Kodolányi János Főiskolán végeztem.Céltudatos, határozott egyéniség vagyok.Mindig a maximumra törekszem.Igy ebben a versenyben is ezt fogom követni.Amikor azt mondod: 'Feladom!', gondolj arra, hogy ilyenkor másvalaki azt mondja: 'Egek, micsoda lehetőség!'
Bővebben...

Lovas Ingrid - 4062 pont

Lovas IngridSziasztok :) Lovas Ingridnek hívnak 22 éves vagyok, jelenleg a Miskolci Egyetem hallgatója vagyok idén fogok diplomázni. Kedves, optimista, életvidám lány vagyok a barátaim szerint mindig mosolygok. Szabadidőmben szívesen sportolok, rendszeresen járok konditerembe és futni mivel gyógytornászként fogok diplomázni számomra nagyon fontos, a mozgás. Ha szimpatikusnak és érdemesnek találsz szavazz rám :)
Bővebben...

Ötvös Brigitta- 4040 pont

Ötvös BrigittaSziasztok! Ötvös Brigittának hívnak 18 éves vagyok és Sopronban élek. Idén érettségizek és szeretnék továbbtanulni kereskedelem és marketing szakon a Budapesti Egyetemen. Szeretek sportolni pl: kosarazni, zumbázni úszni és futni. Szabadidőmben rengeteg idő töltök barátommal és barátnőimmel.
Bővebben...

Szűcs Orsolya - 4022 pont

Szűcs  OrsolyaSzűcs Orsolyának hívnak , 20 éves szabolcs megyei lány vagyok, szüleimmel Nagyecseden lakom. A versenyre kiváncsiság miatt jelentkeztem, szeretném magam megmérettetni. Szeretek bulizni, nyaralni, szórakozni. Életvidám lánynak tartom magam, imádom a jó zenéket, táncolni is nagyon szeretek. Végezetül a mottómmal zárnám a bemutatkozásom: Kétfajta lehetőség van: az egyik, amibe belebotlunk, és a másik, amit mi magunk teremtünk.
Bővebben...

Egyed Mónika - 2112 pont

Egyed Mónika Egyed Mónikának hívnak. Egy Balatonhoz közeli megyeszékhelyen, Veszprémben élek. Itt is tanulok a veszprémi Ipari Szakközépiskola és Gimnázium környezetvédelmi szakán. Idén érettségizem, utána pedig szeretnék felvételizni Budapestre az orvosi egyetemre. Hobbijaim között szerepel a focizás, röplabdázás, rajzolás és kirándulás. Ismerős vagyok a szépségipar világában is, mert szerepeltem már több divatbemutatón és szépségversenyen.
Bővebben...

Horváth Judit - 2103 pont

Horváth JuditHorváth Judit vagyok, értékesítési munkatársként dolgozom egy siófoki hotelben. Szeretném magamat mindenképp külföldön is kipróbálni, tapasztalatokat és élményeket gyűjteni. Angolul és németül is társalgási szinten beszélek, de a nyelvtudásomat még mindenképp fejleszteni kívánom. Szeretnék még megtanulni franciául is, de ez egyelőre a jövő zenéje. Szabadidőmben nagyon szeretek olvasni, főként regényeket. A hímzések és a varrás iránti szenvedélyemet Anyukámtól örököltem, aki régebben varrónőként dolgozott. Szeretek főzni, leginkább még csak receptek alapján – fejből valahogy nehezebben megy… Sokat biciklizek, s ha tehetem, tornázok is. Az egyik kedvenc idézetem: "Hogy állandóan boldog lehess, folyton változnod kell." Konfuciusz
Bővebben...

Chemez Ágnes - 2098 pont

Chemez Ágnes Bárki más könnyebb lenne bemutatni, mint saját magam…:-P

Kezdeném a hobbimmal (a többi úgyis unalmas)… Imádok pókerezni!!!!! Igaz, mostanában ritkán gyűlik össze a társaság. Barátokkal kártyázom és csak a játék kedvéért.

Másik kedvencem a gokart! Sok sikerélményem sajnos nincsen, két bátyámmal versenyzek. Nem hiszek a női vezetők körül kialakult sztereotípiákban, de valami hihetetlen okból mindig leköröznek… :)

Vidéki lány vagyok, Szentesen születettem. Most Budapesten lakom, tanulok és dolgozom. A Budapesti Corvinus Egyetem politológia mester szakos hallgatója vagyok, az alapképzést is ezen az egyetemen végeztem.
Bővebben...

Szabó Adrienn - 2065 pont

Szabó AdriennSziasztok! Adrienn vagyok, Egerben születtem, de már 3 éve Pesten élek a két kiskutyámmal. Jelenleg hostess-koordinátorként dolgozom, amit nagyon szeretek. Szabadidőmben a kutyáimmal foglalkozom, szeretek olvasni és moziba járni. Ha sport akkor futás a Városligetben,ha étel akkor kínai,ha ital akkor coca,ha szórakozóhely akkor Dokk Café,ha könyv akkor Paulo Coelho,ha virág akkor liliom. Filmekben mindenevő vagyok :)
Bővebben...

Németh Alexandra - 2046 pont

Németh Alexandra Németh Alexandrának hívnak, a Balatonnál élek már születésem óta. Kereskedelmi középiskolát végeztem, majd pár évvel később jelentkeztem egy fodrász képzésre, melyet jó eredménnyel végeztem el és jelenleg is fodrászként dolgozom. Szeretem látni az emberek arcán a saját magukkal szemben való elégedettséget, hogy kapnak önbizalmat, egy megújult külső láttán. Hiszen a mai világban a megjelenés majdhogynem elsődleges bármerre járunk. Emellett persze nem azt mondom, hogy a belső értékek mit sem számítanak, csak annyit, hogy ezekre ránézés alapján nemigen lehet következtetni. Szabadidőmben hostesskedem, takarítok, néha sütök valami finomat, vagy épp átinvitálom barátnőmet egy kis tornára a nappaliban :D 2 éve van párom, akit nagyon nagyon szeretek!
Bővebben...

Révász Adrienn - 2045 pont

Révász AdriennSziasztok! Révász Adrienn vagyok jelenleg Tatabányán élek szüleimmel, és itt is dolgozom mint pultos. Szabadidőmbe nagyon szeretek sportolni, igyekszek minél többet a testemmel foglalkozni, ezért úszni járok, télen a konditermet koptatom, nyáron pedig szeretek a szabadba lenni, futni, kocogni. Minden vágyam mindig is az volt hogy a kifutókon szerepelhessek, vagy akár egy cimlapon. Úgy érzem megvan bennem az a tehetség ami egy ilyen munkához szükséges. Egy életvidám lánynak mondanak, szeretem az élet poztiv oldalát nézni, és amondó vagyok, hogy a rosszban is van egy kicsi jó, csak észre kell venni.
Bővebben...

Fischli Tímea - 2038 pont

Fischli Tímea33 éves vagyok egy 8 éves kisfiú édesanyja. Szabadidőmben rendszeresen aerobikozom. Szeretek táncolni, olvasni zenét hallgatni. Minden szabad percemet kisfiamnak és a családomnak szentelek. Eredeti szakmám Női ruhakészítő, de elvégeztem egy Gyermek és Ifjúság felügyelő iskolát is! Jelenleg egy pizzériába dolgozom pultosként! Mostanában belekóstoltam egy kicsit a modell világba is. Már vettem részt hasonló internetes versenyen illetve 1999-es és a 2000-es Somogy szépén is részt vettem és külön díjas lettem! Nagyon érdekel a modellkedés bár tudom, hogy ez nem egy egyszerű „szakma”. Azért neveztem be a versenyre,hogy bebizonyítsam,hogy egy édesanyaként is nézhetünk ki úgy, mint egy huszonéves és hogy anyaként sem kell feltétlenül elhanyagolni magunkat!!Mi is lehetünk szépek és vonzóak és nem utolsó sorban sportosak!
Bővebben...

Tolnai Renáta - 1981 pont

Tolnai RenátaA sümegi Kisfaludy Sándor Gimnáziumba járok! Szeretek sportolni! Imádok lovagolni!
Bővebben...

Bertha Mariann - 1371 pont

Bertha MariannSzabadídőmben lovagolok és gyorsasági motorozást versenyszerűen űzöm.
Bővebben...

Ferenci Zsanett - 1327 pont

Ferenci Zsanett Ferenci Zsanett vagyok Fülöpszálláson élek már 4 éve. Fülöpszálláson CK önkormányzatnál dolgozom mint képviselő . Szeptemberbe készülök mentős tiszti főiskolára. Hobbyaim : Foci futás görkorizás Azért jelentkeztem erre a verenyre mert szeretném meg méretetni magam ,Szeretném be bizonyitani hogy egy olyan lánynak is van esélye aki egy kis faluból származik és nem híresség áll a háta mögött.
Bővebben...

Alexa Bea - 1305 pont

Alexa BeaAlexa Bea vagyok!

18 éves középiskolás tanuló!Jelenleg a Bethlen Gábor Újreál Gimnázium végzős diákja vagyok!

Szabadidőmben szeretek sportolni,olvasni,utazgatni

4 éve elvégeztem a Sütő Enikő modell iskolát azóta modellkedem de sajnos nagyobb munkáim még nem voltak de remélem a jövőben több helyen megtudom magam mutatni
Bővebben...

Kiss Mónika - 1288 pont

Kiss MónikaSziasztok! Móninak hívnak, 19 éves vagyok. Sopronban születtem és itt is élek. Imádom a táncot és a kosárlabdát, utóbbit 8 évig űztem. Jelenleg még tanulok egy helyi szakiskola kozmetikus szakán.
Elég sokoldalú személyiségnek tartom magam, ezért nem szeretnék (és nem is tudnék) kidomborítani egy adott tulajdonságot. Egy dolgot azért mindenképpen elárulnék magamról: nem szeretem a sztereotípiákat, ellenben szeretek megdöbbenést kelteni azok megdöntésével :)
Bővebben...

Taskó Beáta - 1273 pont

Taskó BeátaSziasztok!
Taskó Beáta vagyok,25 éves. Tavaly diplomáztam a Debreceni Egyetem, Általános Orvostudományi Kar, Képalkotó Diagnosztika szakán.
Szeretek sportolni és zenét hallgatni. Imádom a családom :)
Még nem vettem részt szépségversenyen, de szeretném magam megmérettetni. Ehhez kérem a segítségeteket, Köszönöm :)
Bővebben...

Horváth Nikolett - 1247 pont

Horváth NikolettSziasztok!
Horváth Nikolett vagyok, 19 éves. Céltudatos, magabiztos, kedves és türelmes lány vagyok. Az élet minden területén a maximumot próbálom kihozni magamból. Szeptemberben kezdem a Budapest Corvinus Egyetem pénzügy és számvitel szakát. Már egészen kiskoromtól kezdve érdekelt a modellkedés világa, így amikor lehetőségem adódott megragadtam azt. Közel fél évet éltem Kínában.
Bővebben...

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>