2019. Október 20., Vasárnap

Útvonal: Sport

Sport

Nemzetközi kutyaszánhúzó verseny 2011. február 26-27-én

KutyaszánhúzásIgazán nem mondható, hogy a kutyaszánhúzó verseny igen ismert és népszerű lenne hazánkban, ennek ellenére Dobogókőn 2011. február 26-27-én első ízben rendezik meg ezt a ritkaságszámban menő téli sportot. Hétvégi kikapcsolódásként a télen, nyáron igen népszerű kirándulóhelyen megtartott rendezvény megtekintése, kiváló családi program lehet.
Bővebben...

Raffica VSE fotókiállítása Balatonfűzfőn

RafficaBalatonfűzfőn a Művelődési Központ Kiállító termében 2011. február 23-án megnyílt a Raffica VSE fotókiállítása, melyet nagy érdeklődés kísért. A kiállításon szereplő fotókat Németh Erika és Szántó Áron készítette, melyeket 2011. március 17-ig tekintheti meg a nagyközönség.
Bővebben...

Siófokról indul a Balaton Szupermaraton

SzupermaratonEgy hónap múlva, március 17-én rajtol Siófokról a 4. BSI Balaton és Fél Balaton Szupermaratón, ezzel elkezdődik a Budapest Sport iroda - BSI futószezonja. Idén márciusban negyedik alkalommal rajtol a Balaton körül zajló, négy napos szupermaratoni futóverseny. A versenyen résztvevőknek 194, 5 km-t kell teljesíteniük. Ezt a távolságot a versenyzők megtehetik egyéniben, párosban vagy négyfős csapatban is, de az egyéni teljesítőknek naponta 50 km-t kell lefutni. 
Bővebben...

Egymást követik a rendezvények a Nordica Síarénában!

EplényÚjabb szórakozás, várja a tél szerelmeseit Eplényben. 2011. február 12-én ismét megrendezésre kerül Snowboard Magyar Kupafutam. A verseny reggel 9 órakor kezdődik a négyes pályán. Itt mérhetik össze tudásukat az alpin versenyzők. A snowboard versenyszám után 11 órakor kezdődik a Freestyle verseny Slope Style számban.  
Bővebben...

„Boglári Balin” Próbateljesítés

ÚszásSomogy megyében, Balatonbogláron február1-től április 30-ig meghirdették a Nyílt Uszodai Napokat, mely az elmaradt Balatonátúszás pótló lenne, mivel a rossz időjárás miatt 2010-ben nem tudták megtartani az évek óta meghirdetett Balatonátúszási napot.
Bővebben...

Hol található a világ leghosszabb koripályája?

KorizásBiztos, hogy sokan nem tudják, hogy hol van a világ leghosszabb korcsolyapálya. Nos Csehországban található, 11 km hosszú, és ezzel a hosszal „legyőzte” a Kanadában lévő riválist, a winnipegi pályát, melynek a hossza 8,5 m, és az ottawai Rideau Canald is mert az is csak 7,8 km-es.
Bővebben...

Folytatódik a DN Országos Bajnokság Balatonfűzfőn

DNTökéletes a jég kb. 15 cm-es, ezért Balatonfűzfő a DN Országos Bajnokságra január 29-én és 30-án szeretettel várja a versenyzőket, és a verseny iránt érdeklődőket. Tulajdonképpen mit is kell tudni a DN bajnokságról, vagy egyáltalán magáról a Dn-ről? A DN egy jégvitorlás osztály, mely a világon a legnépesebb tábort mondhat magáénak.
Bővebben...

Végre, Snow Day

Eplény Snow DayEzen a hétvégén az eplényi Nordica Síaréna megtartja a Snow Day rendezvényt. A kedvezőtlen időjárás miatt a rendezvény időpontját meg kellett változtatni, de reméljük, hogy most nem lesz semmi akadály, ami veszélyeztetné a program megszervezését. Tehát január 28. és 30. között megrendezésre kerül a fent említett rendezvény.
Bővebben...

Dübörögnek a hóágyúk, újra nyitnak a sípályák!

SíelésJó hír a síelőknek, hogy Ausztriában tegnap és ma is havazott, és komoly forgalmi akadályt okozott az autósoknak. Ennek legjobban a síelést kedvelők örülnek, mert ez azt jelenti, hogy lassan hozzánk is elér a várva várt havazás, és újra fehéredhetnek a sípályák. Az elmúlt hetekben a szokatlan meleg időjárás miatt sorba zártak be a külföldi és a hazai pályák.
Bővebben...

8. oldal / 9

Balaton Balatoni szállás Szépségverseny Miss euBalaton  2011 Balatoni programok Fesztivál Balaton Sound Balatoni képek Bulvár EFOTT Balatoni rendezvények Sport SZIN Balatoni hírek Hegyalja Balaton víz Hírek Szörf Vitorlázás VOLT Webkamera Menetrendek Balatonfüred Siófok Lelle Fonyód Tihany Verseny Badacsony Bor Túra Vonat Szabadidő Kerékpár

?>?>